Om Smart Bidding og Smart Creative-løsninger med Google Ads

Opnå større vækst og effektivitet

Få mere for mindre

Kundens rejse er mere kompleks end nogensinde før, fordi den involverer flere websites og enheder. For marketingmedarbejdere, er det vigtigt at forstå, hvordan man kan interagere med sine brugere på alle disse platforme, men det er en udfordring at gøre det manuelt. Det er her, de AI-baserede løsninger kommer ind i billedet.

Sådan fungerer det

Google Ads Smart Bidding og Smart Creative-løsninger bruger AI, som analyserer millioner af signaler i realtid, så den rigtige besked vises til den rigtige kunde i det rette øjeblik.

Så i stedet for at skulle bruge tid på at optimere dine annoncer eller din budgivning manuelt, kan du opnå bedre resultater hurtigere ved hjælp af løsninger fra Googles AI.

Smart Bidding

Med Smart Bidding kan du optimere bud i realtid for hver enkelt auktion. Det reducerer den tid drastisk, som du bruger på vedligeholdelse af dine bud, samtidig med at det hjælper dig med at opnå bedre resultater inden for det budget, som du har lagt.

Få flere oplysninger

Smart Creatives

Annoncematerialets kvalitet har en stor indvirkning på, hvor effektiv annonceringen er. Med Smart Creatives vælger og opbygger Googles AI den bedste kombination af aktiver til annoncemateriale for hver kunde. Det giver dig mere tid, så du kan fokusere på den mere strategiske del af dine markedsføringskampagner.

Smart Creative-funktioner:

Responsive displayannoncer

Upload dine aktiver – billeder, overskrifter, logoer og beskrivelser – så genererer Google Ads annoncer, der kan vises på Google Displaynetværket.

Få flere oplysninger

Dynamiske søgeannoncer

Dette format bruger dit website til målretning af dine annoncer. Det kan også hjælpe med at udfylde hullerne i dine søgeordsbaserede kampagner.

Få flere oplysninger

Responsive søgeannoncer

Opret annoncer, der kan tilpasses, så dine kunder kan få vist mere tekst og mere relevante budskaber.

Få flere oplysninger

Det digitale marketingbureau, HawkSEM brugte Smart Bidding og Smart Creatives til at forbedre deres kundes investeringsafkast:

i konverteringsvolumen*

"Vi blev positivt overrasket over at se så stor en
stigning på så kort tid. Responsive
søgeannoncer og Smart Bidding var en utrolig god
kombination, der hjalp med at øge investeringsafkastet."

– Sam Yadegar
Marketing Director hos HawkSEM

* Globale, eksterne Google-data fra 2018

Tjek, hvor effektive dine kampagner er, ved at evaluere din budstrategis effektivitet, og foretag justeringer, når du har brug for det.