Konto-, kampanje- og budgrenser for hotellannonser

Kontogrenser

Alle enheter som er aktive eller satt på pause, telles opp mot disse kontogrensene:

• 200 tilknyttede Google Ads-kontoer per Hotel Center-konto
  • 1000 hotellkampanjer per Google Ads-konto
  • 1000 geografiske mål per hotellkampanje
  • 3000 annonsegrupper per hotellkampanje
  • 20 000 bud på hotellgruppenivå per annonsegruppe
  • 5 millioner bud på hotellgruppenivå i én Google Ads-konto

Budgrenser per hotell

Hotellannonser etterkommer opptil 100 bud per hotell for alle Google Ads-kontoene som er knyttet til en enkelt Hotel Center-konto. Denne grensen gjelder spesifikt for hotellkampanjer og har dermed ingen innvirkning på andre produkter i Google Ads.

Dette skjer hvis du overskrider budgrensene

Hvis budene dine overskrider grensen per hotell, kan ikke Google garantere at vi kommer til å vurdere budene som er over grensen, når vi skal peke ut kampanjen eller annonsegruppen som vinner auksjonen. Fordi du ikke får feilmeldinger om bud over grensen, er det best å holde seg innenfor.

Linker til beslektet innhold

Hvis du trenger hjelp med linkene til bestillingssiden, kan du kontakte oss eller be om å få chatte med en brukerstøttespesialist.