Hotel Adsin tilejä, kampanjoita ja hintatarjouksia koskevat rajoitukset

Tilin rajoitukset

Näihin tiliä koskeviin rajoituksiin lasketaan mukaan kaikki aktiiviset ja keskeytetyt kohteet:

• 200 linkitettyä Google Ads ‑tiliä Hotel Center ‑tiliä kohti
  • 1 000 Hotellikampanjaa Google Ads ‑tiliä kohti
  • 1 000 kohdistusaluetta hotellikampanjaa kohti
  • 3 000 mainosryhmää hotellikampanjaa kohti
  • 20 000 hotelliryhmätason hintatarjousta mainosryhmää kohti
  • 5 miljoonaa hotelliryhmätason hintatarjousta Google Ads ‑tiliä kohti.

Hotellikohtainen hintatarjousten rajoitus

Hotellimainokset hyväksyvät enintään 100 hintatarjousta hotellikohtaisesti kaikilla Google Ads ‑tileillä, joka on linkitetty yhteen Hotel Center ‑tiliin. Rajoitus koskee vain Hotellikampanjoita eikä siis vaikuta muihin Google Ads ‑tuotteisiin.

Mitä tapahtuu, jos ylitän hintatarjousten rajoituksen?

Jos hintatarjouksesi ylittävät hotellikohtaisen rajoituksen, Google ei voi taata, että se arvioi rajoitukset ylittävät hintatarjoukset valitessaan voittavan kampanjan tai mainosryhmän huutokaupassa. Et saa virheilmoitusta rajoituksen ylittävistä hintatarjouksista, joten pidä huolta siitä, ettet ylitä rajoitusta.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Jos tarvitset tukea varauslinkkien käytössä, ota yhteyttä meihin tai lähetä chat-pyyntö tukiasiantuntijallemme.