Grænser for Hotelannoncer-konti, -kampagner og bud

Kontogrænser

Alle aktive enheder og enheder, der er sat på pause, tæller med, hvad angår disse kontogrænser:

• 200 linkede Google Ads-konti pr. Hotel Center-konto
  • 1.000 hotelkampagner pr. Google Ads-konto
  • 1.000 geografiske mål pr. hotelkampagne
  • 3.000 annoncegrupper pr. hotelkampagne
  • 20.000 bud på hotelgruppeniveau pr. annoncegruppe
  • 5 millioner bud på hotelgruppeniveau pr. Google Ads-konto

Budgrænser pr. hotel

Hotelannoncer accepterer op til 100 bud pr. hotel samlet for alle Google Ads-konti, der er knyttet til en enkelt Hotel Center-konto. Denne grænse er specifik for hotelkampagner og gælder ikke for andre produkter i Google Ads.

Hvad sker der, hvis du overskrider budgrænserne?

Hvis dine bud overskrider grænsen pr. hotel, kan Google ikke garantere, at vi evaluerer bud, som ligger over grænsen, når det skal afgøres, hvilken kampagne eller annoncegruppe der vinder i auktionen. Der er ingen fejlmeddelelser med oplysninger om bud, som overstiger grænsen, så det er bedst at holde sig inden for grænsen.

Relaterede links

Hvis du har behov for hjælp til dine bookinglinks, kan du kontakte os eller anmode om en chat med en supportspecialist.