Managerkonti (MCC): Visning af andre administratorer, der er knyttet til dine kundekonti

På fanen Relaterede administratorer kan du tjekke, om dine kundekonti er knyttet til nogen administratorer uden for dit MCC-hierarki. Hvis du ved, hvilke andre administratorer der er knyttet til de kundekonti, som du administrerer, kan det være en hjælp til at skabe større sikkerhed og mere effektiv administration af dine konti.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Hvis du vil vide, hvilke andre administratorer dine kundekonti er knyttet til, skal du følge vejledningen nedenfor.

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på administratorikonet Admin Icon og derefter på Adgang og sikkerhed.
  3. Klik på Relaterede administratorer.

I kolonnen "Managerkonto" til venstre kan du se kunde-id'et for managerkontoen, og i kolonnen "Relateret kundkonto" til højre kan du se navnet og kunde-id'et for den kundekonto, der er knyttet til den pågældende managerkonto.

Husk!

• Du vil ikke kunne se oplysninger om brugere, der har adgang til andre managerkonti, der er knyttet til dine kundekonti
  • Du vil ikke kunne se yderligere oplysninger om andre MCC-hierarkier, som din kundekonto kan tilhøre. Hvis de andre administratorer, der er knyttet til din kundekonto, har administratorer på et højere niveau, kan du ikke se de pågældende oplysninger

Relaterede links

Siden om emnet Managerkonti (MCC)

Hierarkiadministration