Uppdatera dina betalningsmetoder

Om ditt kreditkorts- eller bankkontonummer har ändrats: Du kan själv ändra alla uppgifter för din betalningsmetod förutom kreditkorts- och bankkontonummer. Om ditt kreditkorts- eller bankkontonummer har ändrats hanterar vi detta som ett nytt kort eller konto. Du behöver lägga till kortet eller kontot som en ny betalningsmetod och sedan ta bort den tidigare betalningsmetoden.

Om förfallodatumet har ändrats: Om kreditkortet löper ut och du får ett nytt med ett uppdaterat utgångsdatum, men med samma kontonummer, behöver du bara uppdatera dina kortuppgifter. Du behöver inte lägga till det som ett nytt kreditkort.

Observera att en del betalningsmetoder i vissa fall kan vara tillfälligt otillgängliga medan Google Ads-teamet granskar ditt kontos behörighet att använda dem. Läs mer om otillgängliga betalningsmetoder.

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.

2. Klicka på kugghjulsikonen  eller verktygsikonen och klicka sedan på Fakturering och betalningar.

3. Klicka på Betalningsmetoder på den vänstra menyn.

4. Hitta betalningsmetoden du vill uppdatera och klicka på Redigera.

5. Ange de nya uppgifterna.

6. Klicka på Spara när du är klar.