Maksutapojen ja ‑asetusten päivittäminen

Voit nähdä ja päivittää korttisi ja maksuprofiilisi tiedot tilisi Laskutus ja maksut ‑kohdasta. Jos haluat muuttaa maksutapaa (kuten vaihtaa automaattisista maksuista manuaalisiin maksuihin), ota yhteyttä Google Ads ‑tukeen. Käytettävissä olevat maksuasetukset vaihtelevat maan mukaan. Lue lisää maksuasetuksista

Huom. Joissakin tapauksissa tiettyjä maksutapoja ei ehkä voi väliaikaisesti muokata sillä välin, kun Google Ads tarkistaa, voidaanko niitä käyttää tilillä. Lue lisää käytöstä poistetuista maksutavoista.
Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Automaattisten ja manuaalisten maksujen välillä vaihtaminen

Laskutusosoitteesi maan mukaan voit milloin tahansa muuttaa sitä, suoritetaanko maksut automaattisesti vai manuaalisesti. Automaattisiin maksuihin vaihtamisen jälkeen seuraava maksu suoritetaan jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä tai kun tulokynnys ylittyy tililläsi. Lue lisää maassasi käytettävissä olevista maksutavoista
Huom. Jos vaihdat automaattisista maksuista manuaalisiin maksuihin, Google Ads ‑tuki ilmoittaa sinulle lisävaatimuksista ja mahdollisista erääntyneistä maksuista.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Etsi päivitettävä maksutapa.
  4. Klikkaa Maksutapa-kohdan vierestä kynäkuvaketta Muokkaa ja valitse uusi maksutapa.
  5. Klikkaa Tallenna

Animaatio siitä, miten maksutapa vaihdetaan Google Adsissa.

Päivitä kortin viimeinen voimassaolopäivä tai lempinimi

Jos maksutavan tilinumero pysyy samana, voit muokata viimeistä voimassaolopäivää ja maksutavan lyhytnimeä (sen sijaan, että lisäisit uudelleen maksutavan kaikki tiedot).
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Klikkaa Maksutavat.
  3. Etsi päivitettävä maksutapa ja klikkaa Muokkaa.
  4. Lisää uudet tiedot.
  5. Klikkaa Tallenna.
Huom. Jos credit-kortin tai pankkitilin numero muuttuu, kortti tai tili katsotaan uudeksi maksutavaksi. Sinun on siis lisättävä uusi maksutapa ja poistettava aiempi maksutapa. Lue lisää uuden maksutavan lisäämisestä

Maksuprofiilin tietojen päivittäminen

Voit muokata maksuprofiilin tietoja. Muistathan, että maksuasetus ja laskutusmaa vaikuttavat siihen, mitä voit muokata maksuprofiilissa. Lue lisää maksuprofiileista
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Siirry Maksuprofiili-kohtaan. Sieltä voit tarkistaa esimerkiksi maksuprofiilin tunnuksen, tilin tyypin ja muita tietoja.
  4. Klikkaa mitä tahansa kynäkuvakkeen sisältävää kenttää ja lisää päivitetyt tiedot.
  5. Klikkaa Tallenna.
Huom. Jos haluat muuttaa maksuprofiiliin liittyviä käyttöoikeuksia ja myöntää tai peruuttaa ostosten tekemistä tai profiilin muokkaamista koskevia oikeuksia, siirry Google-maksukeskukseen ja klikkaa Asetukset.