Maksutapojen päivittäminen

Jos credit-kortin tai pankkitilin numero on muuttunut: Voit muokata kaikkia maksutavan tietoja paitsi credit-kortin ja pankkitilin numeroa. Jos credit-korttisi tai pankkitilisi numero muuttuu, kortti tai tili katsotaan uudeksi maksutavaksi. Sinun on siis lisättävä uusi maksutapa ja poistettava aiempi maksutapa.

Jos vain credit-kortin voimassaoloaika on muuttunut: Jos credit-korttisi vanhenee ja saat uuden credit-kortin, jonka voimassaoloaika on päivitetty mutta jonka numero ei ole muuttunut, voit muokata kortin tietoja sen sijaan, että lisäisit uuden credit-kortin.

Huomaa, että joissakin tapauksissa tietyt maksutavat voivat olla väliaikaisesti pois käytöstä sillä välin, kun Google Ads tarkistaa, voidaanko niitä käyttää tililläsi. Lue lisää käytöstä poistetuista maksutavoista.

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.

2. Klikkaa rataskuvaketta  tai työkalukuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.

3. Klikkaa vasemmalla olevasta valikosta Maksutavat.

4. Etsi päivitettävä maksutapa ja klikkaa Muokkaa.

5. Lisää päivitetyt tiedot.

6. Kun olet valmis, klikkaa Tallenna.