Actualitzar la configuració i les formes de pagament

A la secció "Facturació i pagaments" del vostre compte, podeu veure i actualitzar la informació de la targeta i els detalls del perfil de pagaments. Per canviar la forma de pagament (per exemple, passar de pagaments automàtics a manuals), contacteu amb l'equip d'assistència de Google Ads. Les opcions de configuració de pagament disponibles varien en funció del país. Més informació sobre la configuració de pagament

Nota: en alguns casos, és possible que temporalment no es puguin fer canvis en algunes formes de pagament mentre Google Ads comprova si el vostre compte és apte per utilitzar-les. Més informació sobre les formes de pagament no disponibles
Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Canviar si els pagaments es fan automàticament o manualment

Segons el país de la vostra adreça de facturació, podeu canviar si els pagaments es fan automàticament o manualment en qualsevol moment. Després de canviar als pagaments automàtics, el pagament següent es farà el primer dia de cada mes o quan el compte assoleixi un llindar de pagament. Més informació sobre les formes de pagament disponibles al vostre país
Nota: quan canvieu dels pagaments automàtics als manuals, l'equip d'assistència de Google Ads us informarà dels requisits addicionals, inclosos els pagaments pendents.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Configuració.
  3. Cerqueu la forma de pagament que voleu actualitzar.
  4. Al costat de "Forma de pagament", feu clic a la icona de llapis Edita i seleccioneu la forma de pagament nova.
  5. Feu clic a Desa

Animació que mostra com es pot canviar la forma de pagament a Google Ads.

Actualitzar la data de caducitat de la targeta o l'àlies

Podeu canviar la data de caducitat i l'àlies de la forma de pagament si es manté el mateix número de compte (en lloc de tornar a introduir totes les dades de la forma de pagament).
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Formes de pagament.
  3. Trobeu la forma de pagament que voleu actualitzar i feu clic a Edita.
  4. Introduïu la informació actualitzada.
  5. Feu clic a Desa.
Nota: si el número de la targeta de crèdit o del compte bancari ha canviat, es considerarà que són nous i caldrà que els afegiu com a forma de pagament nova i que, en acabat, tragueu la forma de pagament anterior. Més informació sobre com podeu afegir una forma de pagament nova

Actualitzar la informació del perfil de pagaments

Podeu modificar la informació del vostre perfil de pagaments. Els camps que podeu editar al perfil de pagaments depenen de l'opció de configuració de pagament concreta que tingueu i del país de facturació. Més informació sobre els perfils de pagaments
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Configuració.
  3. Cerqueu la secció "Perfil de pagaments". En aquesta secció, podeu consultar l'identificador del perfil de pagaments, el tipus de compte i altres dades.
  4. Feu clic en qualsevol camp que tingui una icona de llapis i introduïu la informació actualitzada.
  5. Feu clic a Desa.
Nota: per canviar els permisos relacionats amb el perfil de pagaments i per concedir o revocar l'accés per fer compres o modificar el perfil, visiteu el centre de pagaments de Google i feu clic a Configuració.