Del opp eller endre hotellgrupper

Før du begynner

Når du har knyttet sammen Hotel Center- og Google Ads-kontoene dine, må du opprette en kampanje og annonsegruppe. Når du har gjort det, klikker du på «Hotellgrupper» på sidemenyen. Du ser da gruppen «Alle hoteller», som inneholder alle hotellene i den tilknyttede Hotel Center-kontoen din. Finn ut mer om hotellgrupper

Del opp hotellgrupper

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Hotellgrupper på sidemenyen og deretter på annonsegruppen du vil redigere.
  3. Velg hotellgruppen. Trykk på -knappen for å dele opp hotellgruppene dine.
  4. Velg hvordan du vil dele opp hotellgruppene. Du kan dele opp etter land, region, delstat, by, hotell-ID eller «Alt annet»-gruppen. Finn ut mer om hotellgrupper
  5. Klikk på Fortsett å endre budene hvis du vil legge inn et bud for hotellgruppen. Du kan også velge å lagre uten å endre bud. Da gjelder budet fra underinndelingen for den overordnede hotellgruppen.
  6. Velg et bud (valgfritt): Hvis du velger budstrategien manuell CPC (fast) eller CPC-prosent for kampanjen din, kan du angi CPC-budet på hotellgruppenivå.

Endre hotellgrupper

Du ønsker kanskje å fjerne underinndelinger for hotellgrupper, endre budene deres eller legge til nye underinndelinger.
Slik gjør du det:

1. Klikk på Hotellgrupper på sidemenyen.
  2. Klikk på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon ved siden av hotellgruppen.
  3. Du kan velge å dele opp hotellgruppen din ytterligere eller fjerne nåværende underinndelinger.
Viktig: Hvis blyantikonet ikke vises, kan du ikke endre denne underinndelingen fordi den ikke kan deles opp ytterligere. Du må endre underinndelingen ovenfor. Hvis du for eksempel har en underinndeling for hoteller i India, og du deler opp hotellene ytterligere etter hoteller med fire og fem stjerner, før du finner ut at du ikke lenger ønsker noen underinndeling etter hotellklasse, må du endre underinndelingen for hoteller i India for å kunne fjerne underinndelingene for fire og fem stjerner.

Linker til beslektet innhold

Hvis du trenger hjelp med linkene til bestillingssiden, kan du kontakte oss eller be om å få chatte med en brukerstøttespesialist.