Een hotelgroep onderverdelen of bewerken

Opmerking: Dit artikel is alleen van toepassing op hotelgroepen in Google Ads. Lees over hotels toewijzen in het Hotel Ads Center als u uw hotelcampagnes nog niet heeft gemigreerd naar Google Ads.

Voordat u begint

Nadat u uw Hotel Ads Center- en uw Google Ads-account heeft gekoppeld, moet u een campagne en advertentiegroep maken. Klik op Hotelgroepen in het paginamenu zodra u dit heeft gedaan. U ziet een groep met de naam 'Alle hotels' met alle hotels in uw gekoppelde Hotel Center-account. Lees Over hotelgroepen als u niet bekend bent met de werking van hotelgroepen.

Een hotelgroep onderverdelen

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op Hotelgroepen in het paginamenu en klik op de advertentiegroep die u wilt bewerken.
  3. Selecteer de hotelgroep. Druk op de knop  om uw hotelgroepen onder te verdelen.
  4. Geef aan hoe u een hotelgroep wilt onderverdelen. U kunt hotelgroepen onderverdelen op land, regio, staat, plaats, hotel-ID of in de groep 'Overig'. Meer informatie
  5. Klik op Doorgaan naar bewerken van biedingen als u een bod wilt invoeren voor de hotelgroep. U kunt ook kiezen voor Opslaan zonder biedingen te bewerken. In dat geval is het bod van de bovenliggende hotelgroeponderverdeling van toepassing.
  6. Kies een bod (optioneel): als u de biedstrategie van uw campagne instelt op 'Handmatige CPC' (vast) of 'CPC%', kunt u het CPC-bod instellen op het niveau van de hotelgroep.

Een hotelgroep bewerken

U kunt de onderverdelingen van de hotelgroep verwijderen, de biedingen voor hotelgroepen bewerken of nieuwe onderverdelingen toevoegen.
Ga hiervoor als volgt te werk:

1. Klik op Hotelgroepen in het paginamenu.
  2. Klik op het potloodpictogram Rename naast de hotelgroep.
  3. U kunt uw hotelgroep verder onderverdelen of bestaande onderverdelingen verwijderen.
Belangrijk: Als het potloodpictogram niet wordt weergegeven, kunt u de betreffende onderverdeling niet bewerken omdat deze niet verder kan worden onderverdeeld. U moet de onderverdeling erboven bewerken. Stel dat u een onderverdeling heeft voor 'hotels in India' die verder is onderverdeeld in viersterren- en vijfsterrenhotels. Als u besluit dat u de onderverdeling op klasse niet meer wilt gebruiken, dan moet u de indeling 'hotels in India' bewerken om de onderverdelingen in vier en vijf sterren te wissen.

Gerelateerde links

If you need help with your Hotel ads, please contact us or request to chat with a support specialist.