Een hotelgroep onderverdelen of bewerken

Voordat u begint

Nadat u uw Hotel Center- en Google Ads-accounts heeft gekoppeld, moet u een campagne en advertentiegroep maken. Klik op Hotelgroepen in het paginamenu nadat u dit heeft gedaan. U ziet een groep met de naam 'Alle hotels' met alle hotels in uw gekoppelde Hotel Center-account. Meer informatie over hotelgroepen

Een hotelgroep onderverdelen

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op Hotelgroepen in het paginamenu en klik op de advertentiegroep die u wilt bewerken.
  3. Selecteer de hotelgroep. Druk op de knop  om uw hotelgroepen onder te verdelen.
  4. Geef aan hoe u een hotelgroep wilt onderverdelen. U kunt hotelgroepen onderverdelen op land, regio, staat, plaats, hotel-ID of in de groep 'Overig'. Meer informatie over hotelgroepen
  5. Klik op Doorgaan naar bewerken van biedingen als u een bod wilt invoeren voor de hotelgroep. U kunt ook Opslaan zonder biedingen te bewerken. In dat geval is het bod van de bovenliggende hotelgroeponderverdeling van toepassing.
  6. Kies een bod (optioneel): als u de biedstrategie van uw campagne instelt op 'Handmatige CPC' (vast) of 'CPC%', kunt u het CPC-bod instellen op het niveau van de hotelgroep.

Een hotelgroep bewerken

U kunt de onderverdelingen van de hotelgroep verwijderen, de biedingen voor hotelgroepen bewerken of nieuwe onderverdelingen toevoegen.
Volg hiervoor deze stappen:

1. Klik op Hotelgroepen in het paginamenu.
  2. Klik op het potloodje Potloodje/bewerkingsicoon naast de hotelgroep.
  3. U kunt uw hotelgroep verder onderverdelen of bestaande onderverdelingen verwijderen.
Belangrijk: Als het potloodje niet wordt weergegeven, kunt u de betreffende onderverdeling niet bewerken omdat deze niet verder kan worden onderverdeeld. U moet de onderverdeling erboven bewerken. Als u bijvoorbeeld een onderverdeling heeft voor 'hotels in India', deze vervolgens verder onderverdeelt op 4- en 5-sterrenhotels, en dan besluit dat u de onderverdeling op klasse niet meer wilt gebruiken, moet u de 'hotels in India' bewerken. om de onderverdelingen met 4 of 5 sterren te wissen.

Relevante links

Als u hulp nodig heeft met de links van uw boekingspagina's, kunt u contact met ons opnemen of een chat met een supportspecialist aanvragen.