Hotelliryhmän muokkaaminen ja jakaminen alaryhmiin

Ennen kuin aloitat

Kun olet linkittänyt Hotel Center- ja Google Ads ‑tilisi, sinun pitää luoda kampanja ja mainosryhmä. Klikkaa sen jälkeen sivuvalikosta Hotelliryhmät. Näet Kaikki hotellit ‑ryhmän, joka sisältää kaikki linkitetyn Hotel Center ‑tilin hotellit. Lue lisää hotelliryhmistä

Hotelliryhmän jakaminen alaryhmiin

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa sivuvalikosta Hotelliryhmät ja valitse sitten mainosryhmä, jota haluat muokata.
  3. Valitse hotelliryhmä. Paina pluspainiketta , niin voit jakaa hotelliryhmän alaryhmiin.
  4. Valitse, minkä perusteella hotelliryhmä jaetaan alaryhmiin. Se voidaan jakaa maan, alueen, osavaltion, kaupungin tai hotellin tunnuksen mukaan taikka "Kaikki muut" ‑ryhmään. Lue lisää hotelliryhmistä
  5. Klikkaa Jatka hintatarjousten muokkausta, jos haluat lisätä hotelliryhmälle hintatarjouksen. Voit myös valita Tallenna muokkaamatta hintatarjouksia, jolloin ylätason hotelliryhmän alaryhmän hintatarjousta käytetään.
  6. Valitse hintatarjous (valinnainen): Jos määrität kampanjan hintatarjousstrategiaksi Manuaalinen CPC (kiinteä) ‑strategian tai CPC (%) ‑strategian, voit määrittää klikkauskohtaisen hintatarjouksen hotelliryhmätasolla.

Hotelliryhmän muokkaaminen

Voit poistaa hotelliryhmien alaryhmiä, muokata niiden hintatarjouksia tai lisätä uusia alaryhmiä.
Toimi näin:

1. Klikkaa sivuvalikosta Hotelliryhmät.
  2. Klikkaa hotelliryhmän vieressä olevaa kynäkuvaketta Kynäkuvake/muokkauskuvake.
  3. Voit jakaa hotelliryhmän uusiin alaryhmiin tai poistaa nykyisiä alaryhmiä.
Tärkeää: Jos kynäkuvaketta ei näy, et voi muokata kyseistä alaryhmää, sillä sitä ei voi enää jakaa uusiin alaryhmiin. Tällöin sinun on muokattava ylemmän tason alaryhmää. Oletetaan, että sinulla on alaryhmä "Intian hotellit", joka on jaettu alaryhmiin 4 tähden ja 5 tähden mukaan. Päätät, ettet halua enää käyttää hotellin luokituksen mukaisia alaryhmiä. Sinun pitää muokata "Intian hotellit" ‑alaryhmää, jotta voit poistaa 4 tähden ja 5 tähden alaryhmät.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Jos tarvitset tukea varauslinkkien käytössä, ota yhteyttä meihin tai lähetä chat-pyyntö tukiasiantuntijallemme.