Konfigurer konverteringer fra Firebase eller apptilskrivningspartnere til appkampagner med fokus på engagement

Det er vigtigt, at konverteringsflowet for din appkampagne med fokus på engagement er konfigureret korrekt, så kampagnen er så effektiv som muligt og dermed sikrer dig så mange konverteringer som muligt. Et korrekt konfigureret konverteringsflow gør Google Ads-systemet i stand til at foretage hurtigere indlæring og reducere risikoen for uoverensstemmelser og sporingsproblemer i forhold til apptilskrivningspartnere.

Før du begynder

• Aktivér konverteringssporing. Se, hvordan du konfigurerer konverteringssporing.
  • Tilføj en hændelse i appen, som rapporterer "session_start" og GCLID'et for Android-apps. Hvis du vil undgå, at der rapporteres for få konverteringer, skal du bruge et "Google-klik-id" (eller GCLID) til konverteringssporing på Søgenetværket. Uden et GCLID måles der ikke data fra Søgenetværket for dine appkampagner med fokus på engagement, men kun fra Displaynetværket og YouTube.

Vejledning

Find din tilskrivningsudbyder på listen nedenfor, og klik på den for at åbne vejledningen.

Firebase

Mål appkonverteringer fra Google Analytics 4-ejendomme her.

AppsFlyer

1. Slå "Google Ads Retargeting" (Google Ads-retargeting) til i indstillingerne for AppsFlyer. Se vejledningen til AppsFlyer under trin 2.
  2. Vælg "Events attributed to any partner or organic" (Hændelser tilskrevet til en hvilken som helst partner eller organisk) under "Sending Option" (Afsendelsesmulighed) i indstillingerne for AppsFlyer.

Juster

1. Sørg for, at "Enable reattribution" (Aktivér gentilskrivning) er slået til i indstillingerne for Adjust.
  2. Indstil inaktivitetsperioden til nul (0) dage.
  3. Bekræft, at din app foretager nedenstående kald til Adjusts SDK (Software Development Kit):

Singular

1. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Enable Re-engagement Tracking" (Aktivér sporing af fornyet engagement) under "App-specific Configuration" (Appspecifik konfiguration) i sektionen "Partner Configuration" (Partnerkonfiguration) i Singular-appen.
  2. Tjek, at sporing af brug af dybe links er aktiveret i appen.
  3. Sørg for, at konverteringsperioderne er ens i Singular og Google Ads.

Kochava

1. Klik på den app, du vil konfigurere, i Kochava-appen, og vælg derefter Campaign Manager på den rullemenu, der vises.
  2. Klik på Add a Tracker (Tilføj en sporingsløsning).
  3. Vælg Reengagement (Fornyet engagement) under "Tracker type" (Sporingsløsningstype).
  4. Vælg "Google AdWords" under "Media Partner" (Mediepartner).
  5. Angiv "_deeplink" under "Event" (Hændelse).
  6. Klik på Gem.
  7. Åbn rullemenuen App Tools (Appværktøjer) øverst på siden, og vælg Partner Configuration (Partnerkonfiguration).
  8. Find "Google AdWords" under "Network" (Netværk).
  9. Klik på prikmenuen ud for Google AdWords, og vælg Postbacks (Tilbagerapportering).
  10. Kontrollér, at "_deeplink" er angivet under "Active Events" (Aktive hændelser).
  11. Klik på prikmenuen ud for "_deeplink".
  12. Vælg Session Start (Sessionsstart) under "App event type" (Apphændelsestype).
  13. Angiv "DeepLink" under "App event name" (Apphændelsesnavn).

Branch

1. Naviger til Configuration (Konfiguration) > Attribution Windows (Tilskrivningsperioder) på Branch-kontrolpanelet.
  2. Vi anbefaler, at inaktivitetsperioden for fornyet engagement er indstillet til 0 dage (bekræft denne indstilling).
  3. Naviger til Ads (Annoncer) > Partner Management (Partneradministration)> Google AdWords, og vælg Attribution Windows (Tilskrivningsperioder) (i AdWords-indstillingerne).
  4. Slå "Use ad partner attribution settings" (Brug annoncepartnerens tilskrivningsindstillinger) til (disse prioriteres frem for konfigurationsperioder).