Comptes de gestor (MCC): accions massives amb un compte de gestor

Des d'un compte de gestor podeu dur a terme accions massives (com ara fer canvis, copiar i enganxar contingut, crear scripts, penjar contingut o crear regles de manera massiva) i actualitzar diversos comptes de nivell inferior amb una sola acció. En aquest article s'explica què passa quan feu accions massives en altres comptes des del compte de gestor, qui és el "propietari" d'aquestes accions massives i qui en pot veure l'historial.

Nota: si teniu un compte de gestor de nivell superior amb diversos comptes de subgestor o diversos comptes de client, les accions massives que siguin propietat del gestor de nivell superior només seran visibles per a aquest compte, i no per a la resta de comptes de subgestor o de client.

Propietat de les accions massives

Si el vostre compte és el propietari d'una acció massiva, vol dir que només es pot veure l'historial de l'acció massiva a la pàgina "Totes les accions massives" des d'aquest compte o des d'un compte de gestor de nivell superior. A més, si l'acció inclou regles o scripts, un cop els hàgiu creat només es poden modificar des del vostre compte o des d'un compte de gestor de nivell superior.

En general, cada vegada que dugueu a terme una acció massiva, el compte en què heu iniciat la sessió es considerarà el propietari de l'acció de manera predeterminada. A l'extrem superior dret del compte de Google Ads podeu consultar en quin compte s'ha iniciat la sessió. Per tant, si teniu la sessió iniciada en un compte de gestor i amplieu els detalls d'un altre compte de nivell inferior, com ara de subgestor o de client, i hi dueu a terme una acció massiva, el compte de gestor continuarà sent el propietari d'aquesta acció.

Què es mostra a la pàgina "Totes les accions massives"

La pàgina "Totes les accions massives" del vostre compte

Quan inicieu la sessió al compte de gestor, a la pàgina "Totes les accions massives" podeu veure totes les accions que heu dut a terme al vostre propi compte (és a dir, totes les accions que són propietat del compte), així com a la resta de comptes de nivell inferior. Veureu el nom del vostre compte a la columna "Propietari".

Tanmateix, si algun compte de gestor de nivell superior ha dut a terme accions massives al vostre compte, no les veureu a la pàgina "Totes les accions massives" del compte. En altres paraules, no veureu les accions massives que siguin propietat de comptes de gestor de nivell superior al vostre.

Aquest principi també s'aplica als usuaris que han iniciat la sessió en comptes de client. Aquests usuaris només veuran les accions massives que s'han dut a terme des del seu compte (o de les quals el seu compte és propietari), però no veuran les accions massives dutes a terme al seu compte per part d'altres propietaris (gestors) que tenen un compte de nivell superior.

La pàgina "Totes les accions massives" dels comptes de nivell inferior al vostre

Veureu el següent a la pàgina "Totes les accions massives":

• Accions massives que són propietat del compte de gestor en què teniu la sessió iniciada.
  • Accions massives que són propietat del compte del qual heu ampliat els detalls.
  • Accions massives que són propietat de qualsevol compte de nivell inferior al compte de gestor en què teniu la sessió iniciada i al compte
  • del qual heu ampliat els detalls.
  • Accions massives que són propietat de qualsevol compte de nivell inferior al compte del qual heu ampliat els detalls.

A la columna "Propietari" s'indica exactament qui és el propietari de cada acció massiva.

Exemple

Suposem que inicieu la sessió al compte de gestor (MCC A) i, a continuació, us desplaceu a un compte de client (Client B) i utilitzeu l'edició massiva per posar en pausa algunes campanyes d'aquest compte. El compte de gestor, o MCC A, es considerarà el propietari d'aquesta edició massiva.

Si amplieu els detalls i aneu a la pàgina "Totes les accions massives" del Client B, veureu que s'hi enumera aquesta acció massiva i que el compte MCC A n'és el propietari. A més, veureu altres accions massives dutes a terme al compte Client B, com ara accions massives fetes per usuaris que han iniciat la sessió directament al compte Client B o accions fetes per altres subgestors del compte Client B (subgestors que tenen un compte de nivell superior al de Client B, però de nivell inferior al vostre compte de gestor, MCC A).

Visibilitat a "Historial de canvis"

A la pàgina "Historial de canvis", tots els usuaris podran veure els canvis fets a les campanyes mitjançant accions massives, independentment de qui sigui el propietari de les accions. Si els canvis s'han fet mitjançant accions massives que són propietat de comptes de nivell superior, a la columna "Usuari, data i hora" corresponent a aquests canvis es mostrarà l'usuari del compte de gestor que els ha fet.

Enllaços relacionats

Pàgina de tema Comptes de gestor (MCC)

Pàgines de compte