Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Manageraccounts (Mijn Klantencentrum): Bulkacties met een manageraccount

Vanuit een manageraccount kunt u bulkacties uitvoeren (zoals bewerkingen, kopiëren en plakken, scripts, uploads en regels) en meerdere accounts onder uw account updaten met één actie. In dit artikel wordt beschreven wat er gebeurt wanneer u bulksgewijze acties uitvoert voor andere accounts in uw manageraccount, wie eigenaar is van de bulkactie die u uitvoert en wie de geschiedenis van die bulkacties kan bekijken.

Opmerking: Als u een manageraccount op het hoogste niveau heeft met meerdere submanageraccounts met verschillende klantaccounts, zijn bulkacties die eigendom van de beheerder op het hoogste niveau zijn, alleen zichtbaar voor dat account en niet voor submanager- of klantaccounts.

Eigendom van de bulkactie

Als uw account de eigenaar is van een bulkactie, betekent dit dat alleen uw account of een manageraccount boven uw account in de hiërarchie de geschiedenis van bulkacties kan zien op de pagina 'Alle bulkacties'. Als de actie regels of scripts bevat, betekent dit dat alleen uw account of een manageraccount daarboven deze regels of scripts kan aanpassen nadat u ze heeft gemaakt.

Over het algemeen geldt dat wanneer u een bulkactie uitvoert, het account waarop u rechtstreeks bent ingelogd, standaard wordt beschouwd als de eigenaar van die bulkactie. In de rechterbovenhoek van uw Google Ads-account kunt u zien op welk account u bent ingelogd. Als u bent ingelogd op een manageraccount, naar een onderliggend submanager- of klantaccount gaat en een bulkactie uitvoert voor dat account, blijft uw manageraccount de eigenaar van die bulkactie.

Wat is er zichtbaar bij Alle bulkacties?

Op de pagina 'Alle bulkacties' van uw eigen account

Als u inlogt op uw manageraccount, staan op de pagina Alle bulkacties alle acties die u heeft uitgevoerd voor uw eigen account (dat wil zeggen: alle acties die eigendom van uw account zijn) en voor alle andere onderliggende accounts in de hiërarchie. Uw accountnaam staat in de kolom Eigendom van.

Als een manageraccount hoger in de hiërarchie echter bulkacties voor uw account heeft uitgevoerd, worden deze bulkacties niet weergegeven op de pagina 'Alle bulkacties' van uw eigen account. Met andere woorden, u ziet geen bulkacties die eigendom zijn van manageraccounts boven u in de hiërarchie.

Hetzelfde principe is van toepassing op gebruikers die zijn ingelogd op klantaccounts. Deze gebruikers zien alleen bulkacties die zijn voltooid (of eigendom zijn van) hun eigen account, maar zien geen bulkacties die in hun account zijn uitgevoerd door andere eigenaren (beheerders) boven hen.

De pagina 'Alle bulkacties' voor accounts onder uw eigen account

U ziet het volgende op de pagina Alle bulkacties:

• Bulkacties die eigendom zijn van het manageraccount waarop u bent ingelogd.
  • Bulkacties die eigendom zijn van het account dat u nader bekijkt.
  • Bulkacties die eigendom zijn van elk account in de hiërarchie onder het manageraccount waarop u bent ingelogd en het account
  • dat u nader bekijkt.
  • Bulkacties die eigendom zijn van accounts onder het account dat u nader bekijkt.

In de kolom 'Eigendom van' wordt precies weergegeven wie de eigenaar van de bulkactie is.

Voorbeeld

Stel dat u inlogt op uw manageraccount (Manager A), vervolgens naar een onderliggend klantaccount gaat (Klant B) en bulkbewerkingen gebruikt om bepaalde campagnes in dat account te onderbreken. Uw manageraccount, Manager A, wordt beschouwd als de eigenaar van die bulkbewerking.

Als u naar het onderliggende account Klant B gaat en daar de pagina 'Alle bulkacties' bekijkt, wordt deze bulkactie weergegeven, met uw manageraccount Manager A als eigenaar. Daarnaast ziet u andere bulkacties die zijn voltooid voor Klant B, zoals bulkacties die zijn voltooid door gebruikers die zijn ingelogd op Klant B of acties die zijn uitgevoerd door andere subbeheerders van Klant B, subbeheerders die zich boven Klant B bevinden, maar onder uw manageraccount, Manager A, in de hiërarchie.

Zichtbaarheid in de wijzigingsgeschiedenis

Alle gebruikers kunnen campagnewijzigingen via bulkacties zien op hun pagina 'Wijzigingsgeschiedenis', ongeacht wie de eigenaar van die bulkacties is. Als de wijzigingen zijn aangebracht via bulkacties die het eigendom zijn van accounts die hoger in de hiërarchie staan, wordt in de kolom 'Gebruiker/datum en tijd' de manageraccountgebruiker vermeld die de wijzigingen daadwerkelijk heeft aangebracht.

Gerelateerde links

Pagina Onderwerp in manageraccounts (Mijn Klantencentrum)

Accountpagina's