Om CPC-bud for hotelkampagner

Du kan vælge budstrategien Manuel CPC (fast) eller CPC-% på kampagneniveau.

Du kan angive budbeløbet på annoncegruppeniveau (for CPC-% kan du angive en effektiv maksimumbudgrænse på kampagneniveau). Du kan også justere budbeløbet på hotelgruppeniveau.

Med manuel CPC byder du et fast beløb for et klik på hotelannoncen. Med CPC-% byder du en procentdel af den samlede hotelpris pr. nat (inklusive skatter og afgifter).

Med CPC er dit basisbud dit auktionsbud inden anvendelse af eventuelle budjusteringer.

Fordele

• Optimer dit bud til en lang række forskellige beholdninger.
  • Tilpas basisbud på annoncegruppe- og hotelgruppeniveau.
  • Kan bruges med Udvidet CPC for at automatisere budjusteringerne.
  • For de annoncører, der vil have så meget kontrol som muligt, kan CPC bruges med manuelle budjusteringer.

Sådan fungerer CPC-bud

Når du bruger CPC-bud med hotelkampagner, byder du enten et fast beløb eller en procentdel af prisen på værelset.

Eksempel på CPC-%

Med procentbud beregnes procentdelen for hver nat, selvom prisen afviger. Hvis du f.eks. byder 1,4 %, og værelsesprisen er 100 USD for den første nat, 90 USD for den anden nat og 80 USD for den tredje nat, vil annoncen højst koste (før eventuelle budmultiplikatorer) 3,78 USD, hvis du vinder auktionen:

Værelsespris Procentbud CPC-bud
Første nat: 100 USD 1,4 % 1,40 USD
Anden nat: 90 USD 1,4 % 1,26 USD
Tredje nat: 80 USD 1,4 % 1,12 USD
Samlet bud for 3 nætter: 3,78 USD

Alle bud er pr. nat. Det betyder, at de endelige budbeløb ganges med antallet af overnatninger for slutbrugerens valgte rejseplan.

Eksempel på CPC-bud med fast pris

Værelsespris Fast bud CPC-bud
Første nat: 100 USD 1 USD 1 USD
Anden nat: 90 USD 1 USD 1 USD
Tredje nat: 80 USD 1 USD 1 USD
Samlet bud for 3 nætter: 3 USD

Relaterede links

Hvis du har behov for hjælp til dine bookinglinks, kan du kontakte os eller anmode om en chat med en supportspecialist.