Foretag masseændringer i hotelkampagner

Hvis du vil foretage ændringer i et betydeligt antal hotelgrupper og -bud i en hotelkampagne, kan du spare tid ved at bruge masseuploads. Det kan du gøre ved at downloade en redigerbar rapport, foretage ændringer direkte i dokumentet og derefter uploade den opdaterede rapport til din konto, hvor du kan få en forhåndsvisning af ændringerne og anvende dem.

Før du begynder

• Hvis du vil foretage masseændringer, skal du først oprette en hotelkampagne.
  • Du kan bruge masseuploads til effektivt at foretage ændringer af alle dine hotelkampagner.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Trin 1: Download en hotelgrupperapport

Hvis du vil foretage ændringer af dine hotelgrupper og bud ved hjælp af masseuploads, skal du først downloade en hotelgrupperapport, som kan redigeres.

Sådan downloader du en hotelgrupperapport:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner på sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Vælg den Hotelkampagne, du vil ændre.
  5. Vælg en annoncegruppe i kampagnen.
  6. Sørg for, at tabellen viser alle de kolonner, du måske vil redigere.
  7. Klik på knappen "Download".
  8. Vælg det filformat, du vil bruge.
  9. Klik på Download.

Trin 2: Rediger hotelgrupperapporten

Med den downloadede hotelgrupperapport kan du gennemgå alle hotelgrupper i et hvilket som helst antal annoncegrupper og ændre bud (maks. CPC, maks. CPC i % og provision) for hotelgrupper.

Når du redigerer din rapport, er der nogle generelle regler, som du skal følge for at sikre, at Google tolker dine ændringsanmodninger korrekt.

Generelle regler for redigering af dine hotelgrupperapporter

• Du skal ikke bekymre dig om sletning af unødvendige kolonner eller det samlede antal rækker. Du skal blot uploade hele rapporten. Så ser vi bort fra det, der ikke er væsentligt.
  • Sørg for at gemme dit regneark i et af de understøttede formater (.xlsx, .tsv eller .csv).

Nedenfor finder du de kolonner, som du kan se i den redigerbare hotelgrupperapport, og en vejledning i, hvordan du kan foretage ændringer. Afhængigt af hvilke kolonner der var synlige på fanen "Hotelgrupper", da du downloadede rapporten, kan du muligvis se flere kolonner, som ikke kan redigeres.

Kolonnenavn Beskrivelse Redigeringsvejledning
Kampagne Viser det navn, som du har givet kampagnen. Redigerbar (kampagne-id skal også ændres)
Kampagne-id Viser det unikke id, som Google Ads har tildelt den enkelte kampagne. Kan redigeres (kampagnenavn skal også ændres)
Annoncegruppe-id Viser det unikke id, som Google Ads har tildelt den enkelte annoncegruppe. Kan redigeres (annoncegruppenavn skal også ændres)
Annoncegruppe Viser det navn, som du har givet annoncegruppen. Kan redigeres (annoncegruppe-id skal også ændres)
Hotelgruppe-id Viser det unikke id, som Google Ads har tildelt den enkelte hotelgruppe. Kan ikke redigeres
Hotelgruppe Viser den fulde sti til hotelgruppen i dit hotelgruppehierarki. Få flere oplysninger om underopdeling af hotelgrupper Kan redigeres
Opdelingstype Viser, om en række repræsenterer en underinddeling eller en enhed. Kan ikke redigeres
Maks. CPC Viser den nuværende maksimale budpris pr. klik for hotelgruppen. Der vises ikke nogen værdi, hvis hotelgruppen er blevet underinddelt.

Rediger værdien i kolonnen for at ændre dit bud.

Bemærk! Hvis du indstiller MaxCPC til 0, vil du modtage en fejlmeddelelse. I stedet kan du indstille MaxCPC til "Ekskluderet".

Maks. CPC i % Med CPC-% byder du en procentdel af den samlede hotelpris pr. nat (inklusive skatter og afgifter). Du kan angive en effektiv maksimumbudgrænse på kampagneniveau. Brug værdien "Ekskluderet" i stedet for 0.
Provisioner Du kan kun ændre statussen "inkluder/ekskluder" for et provisionsbud. Kan redigeres
Klik Viser antallet af klik på annoncer for hotellerne i den pågældende hotelgruppe. Brug disse oplysninger til at beslutte, hvor meget dit bud eventuelt skal justeres med. Kan ikke redigeres
Sporingsskabelon Viser sporingsskabelonen. Rediger skabelonen i kolonnen. Få flere oplysninger om sporing.
Suffiks i endelig webadresse Viser suffikset i den endelige webadresse. Rediger suffikset i kolonnen. Få flere oplysninger om sporing.

Tips til redigering af strukturen i dine hotelgrupper

I din rapport er hver enkelt hotelgruppe angivet på én række med en opdelingstype og en sti til underinddelingerne i den pågældende hotelgruppe. Du kan bruge stien "Hotelgruppe" til at tilføje eller fjerne hotelgrupper eller redigere strukturen i dine hotelgrupper.

Bemærk! Når du foretager et masseupload, kan du kun underinddele ved hjælp af hotel-id'et. For at masseupload skal fungere for hotelgrupper, skal hotelgruppen "Alle hoteller" eller rodhotelgruppen underinddeles efter hotel-id.

Stien "Hotelgruppe" angiver strukturen af underinddelinger, der fører til hotelgruppen. Stien starter altid med * og bruger / til at angive en underinddeling. Hotelgrupper er angivet som attribute = value, men hotelgrupper af typen "Alt andet" er angivet som attribute = *.

Eksempler på opdelingstyper og hotelgruppestier

Hotelgruppen, som den vises i Google Ads Opdelingstype Hotelgruppens navn i rapporten til download
Alle hoteller Underinddeling */
i123 Enhed */hotel id="i123"
Alt andet i "Alle hoteller" Enhed */hotel id =*
Tilføj en hotelgruppe

Lad os sige, at dine hotelgrupper ser således ud:

Hotelgruppe Opdelingstype Maks. CPC Hotelgruppens navn i Google Ads
*/ Underinddeling -- Alle hoteller
*/hotel id="i123" Enhed 0,55 i123
*/hotel id=* Enhed 0,35 Alt andet i "Alle hoteller"

Hvis du vil tilføje en ny hotelgruppeenhed, skal du indsætte en ny række, der angiver de hotelgrupper, som du vil tilføje. Herunder er hotelgruppen "104208" blevet føjet til rapporten.

Hotelgruppe Opdelingstype Maks. CPC Hotelgruppens navn i Google Ads
*/ Underinddeling -- Alle hoteller
*/hotel id="i123" Enhed 0,55 i123
*/hotel id="104208" Enhed 0,45 104208
*/hotel_id=* Enhed 0,35 Alt andet i "Alle hoteller"
Fjern en hotelgruppe

Lad os sige, at dine hotelgrupper ser således ud:

Hotelgruppe Opdelingstype Maks. CPC Hotelgruppens navn i Google Ads
*/ Underinddeling -- Alle hoteller
*/hotel id="i123" Enhed 0,55 i123
*/hotel id="104208" Enhed 0,45 104208
*/hotel_id=* Enhed 0,35 Alt andet i "Alle hoteller"

Hvis du vil fjerne en hotelgruppeenhed, skal du tilføje kolonnen "Handling" og derefter tilføje "REMOVE" ud for den hotelgruppe, som du vil fjerne.

Hotelgruppe Handling Opdelingstype Maks. CPC Hotelgruppens navn i Google Ads
*/   Underinddeling -- Alle hoteller
*/hotel id="i123" FJERN Enhed 0,55 i123
*/hotel id="104208"   Enhed 0,45 104208
*/hotel_id=*   Enhed 0,35 Alt andet i "Alle hoteller"
Rediger en eksisterende hotelgruppe
Lad os sige, at dine hotelgrupper ser således ud:
Hotelgruppe Opdelingstype Maks. CPC Hotelgruppens navn i Google Ads
*/ Underinddeling -- Alle hoteller
*/hotel id="i123" Enhed 0,55 i123
*/hotel_id=* Enhed 0,35 Alt andet i "Alle hoteller"

Hvis du vil ændre en eksisterende hotelgruppe til en anden, skal du følge to trin:

• For hver hotelgruppe, du vil erstatte, skal du tilføje kolonnen "Handling" og derefter tilføje "FJERN" ud for den hotelgruppe, som du vil fjerne.
  • Tilføj nye rækker med hotelgrupper efter behov.

Herunder tilføjes hotelgruppen "104208", og hotelgruppen "i123" fjernes.

Hotelgruppe Handling Opdelingstype Maks. CPC Hotelgruppens navn i Google Ads
*/   Underinddeling -- Alle hoteller
*/hotel id="i123" FJERN Enhed 0,55 i123
*/hotel id="104208"   Enhed 0,45 104208
*/hotel_id=*   Enhed 0,35 Alt andet i "Alle hoteller"

Trin 3: Upload rapporten

Sådan uploader du dit regneark:

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Massehandlinger på sektionsmenuen.
  3. Klik på Uploads.
  4. Klik på plusknappen og derefter på Vælg fil for at finde dit redigerede og gemte regneark.
  5. Klik på Se forhåndsvisning for at gennemgå din fil, og klik derefter på Anvend.
  6. Når regnearket er indlæst, kan du se en forhåndsvisning af dine ændringer. Du kan nu se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, rette eventuelle fejl i regnearket og derefter uploade det igen. Du kan også vælge at ignorere fejlene og klikke på Anvend ændringer.
Se resultaterne af dit upload
Når din fil er blevet uploadet, kan du se en ny post for den pågældende fil øverst i tabellen i sektionen "Massehandlinger". Klik på kolonnen Resultater for at se flere oplysninger om dine ændringer. Du kan vælge Se forhåndsvisning, Anvend eller Fjern for uploadede regneark, du ikke har anvendt.
Sådan gør du, hvis der er fejl
  1. Find dit regneark i tabellen "Massehandlinger".
  2. I rækken med din rapport skal du klikke på Download fejl eller på antallet af fejl for at se skærmbilledet "Info".
  3. I kolonnen "Resultater" i regnearket skal du finde problemet med hver enkelt række og derefter løse det pågældende problem.
  4. Gem filen, og upload den derefter i området Massehandlinger.

Relaterede links

Hvis du har behov for hjælp til dine bookinglinks, kan du kontakte os eller anmode om en chat med en supportspecialist.