Fer canvis massius a les campanyes d'hotels

Si voleu fer canvis en un nombre important d'ofertes i de grups d'hotels en una campanya d'hotels, podeu estalviar temps mitjançant les pujades massives. Per fer-ho, baixeu un informe editable, apliqueu els canvis al mateix document i torneu a penjar l'informe actualitzat al compte, on els canvis s'aplicaran i es podran previsualitzar.

Abans de començar

• Abans de fer canvis de manera massiva, heu de crear una campanya d'hotel.
  • Podeu utilitzar les pujades massives per fer canvis de manera eficaç en totes les campanyes d'hotels.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Pas 1: baixeu un informe de grup d'hotels

Per fer canvis als grups d'hotels i a les ofertes mitjançant pujades massives, primer heu de baixar un informe editable de grups d'hotels.

Per baixar un informe de grups d'hotels, feu el següent:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Trieu la campanya d'hotels a què voleu fer canvis.
  5. Trieu un grup d'anuncis de la campanya.
  6. Assegureu-vos que a la taula es mostrin totes les columnes que vulgueu editar.
  7. Feu clic al botó "Baixa".
  8. Seleccioneu el format de fitxer que vulgueu utilitzar.
  9. Feu clic a Baixa.

Pas 2: editeu l'informe de grups d'hotels

Un cop hàgiu baixat l'informe de grups d'hotels, podeu revisar els grups d'hotels de tots els grups d'anuncis i modificar les ofertes (CPC màx., Percentatge de CPC màx. i Comissions) per als grups d'hotels.

Quan editeu l'informe, heu de seguir unes regles generals perquè Google interpreti les vostres sol·licituds de canvis correctament.

Regles generals per editar els informes de grups d'hotels

• No patiu per si suprimiu columnes supèrflues o les files dels totals. Només cal que pengeu l'informe complet i ignorarem el que no sigui essencial.
  • Assegureu-vos de desar el full de càlcul en un format admès (.xlsx, .tsv o .csv).

A continuació es mostren les columnes que trobareu a l'informe editable de grups d'hotels, juntament amb les instruccions per fer-hi canvis. És possible que es mostrin columnes addicionals (no editables) en funció de les columnes que teníeu visibles a la pestanya "Grups d'hotels" en baixar l'informe.

Nom de la columna Descripció Instruccions d'edició
Campaign (Campanya) Mostra el nom que heu assignat a la campanya. Editable (també s'ha de canviar l'identificador de la campanya)
Campaign ID (Identificador de la campanya) Mostra l'identificador únic que Google Ads ha assignat a cada campanya. Editable (també s'ha de canviar el nom de la campanya)
Ad group ID (Identificador del grup d'anuncis) Mostra l'identificador únic que Google Ads ha assignat a cada grup d'anuncis. Editable (també s'ha de canviar el nom del grup d'anuncis)
Ad group (Grup d'anuncis) Mostra el nom que heu assignat al grup d'anuncis. Editable (també s'ha de canviar l'identificador del grup d'anuncis)
Hotel group ID (Identificador del grup d'hotels) Mostra l'identificador únic que Google Ads ha assignat a cada grup d'hotels. No editable
Grup d'hotels Mostra el camí sencer del grup d'hotels a la jerarquia de grup d'hotels. Més informació sobre com podeu subdividir els grups d'hotels Editable
Partition type (Tipus de partició) Mostra si una fila representa una subdivisió o una unitat. No editable
Max. CPC (CPC màx.) Mostra l'oferta de cost per clic màxim actual per al grup d'hotels. Si el grup d'hotels s'ha subdividit, no hi veureu cap valor.

Per canviar l'oferta, editeu el valor de la columna.

Nota: si establiu el CPC màx. en 0, veureu un error. Per evitar-ho, podeu definir-lo en "Exclòs".

Max. CPC% (Percentatge de CPC màx.) Amb el percentatge de CPC, l'oferta que feu és un percentatge del preu total per nit de l'hotel (impostos i comissions inclosos). Podeu definir el límit d'oferta màxim efectiu al nivell de campanya. Utilitzeu el valor "Exclòs" en lloc de 0.
Commissions (Comissions) Només podeu modificar l'estat "inclou/exclou" d'una oferta del tipus Comissions. Editable
Clics Mostra el nombre de clics en anuncis dels hotels del grup d'hotels en qüestió. Utilitzeu aquesta informació per decidir com voleu ajustar l'oferta. No editable
Tracking template (Plantilla de seguiment) Mostra la plantilla de seguiment. Editeu la plantilla a la columna. Més informació sobre el seguiment
Sufix d'URL final Mostra el sufix d'URL final. Editeu el sufix a la columna. Més informació sobre el seguiment

Consells per editar l'estructura dels grups d'hotels

A l'informe, els grups d'hotels es mostren separats per files amb un tipus de partició i el camí de subdivisions corresponent. Podeu utilitzar el camí "Grup d'hotels" per afegir, treure o editar l'organització dels grups d'hotels.

Nota: quan feu una pujada massiva, només podreu subdividir-la per identificador d'hotel. Perquè les pujades massives de grups d'hotels funcionin, heu de subdividir el grup d'hotels "Tots els hotels", o bé el grup d'hotels arrel, per identificador d'hotel.

El camí "Grup d'hotels" representa la seqüència de subdivisions que ha dirigit al grup d'hotels en qüestió. El camí sempre comença per un asterisc (*) i utilitza una barra inclinada (/) per representar una subdivisió. Els grups d'hotels es representen mitjançant l'expressió attribute = value, mentre que els grups d'hotels "Tota la resta" es representen mitjançant l'expressió attribute = *.

Exemples de tipus de partició i camí de grup d'hotels

Grup d'hotels tal com es mostra a Google Ads Tipus de partició Nom del grup d'hotels a l'informe que es pot baixar
Tots els hotels Subdivisió */
i123 Unitat */hotel id="i123"
Tota la resta a "Tots els hotels" Unitat */hotel id =*
Afegir un grup d'hotels

Suposem que els vostres grups d'hotels tinguin aquest aspecte:

Grup d'hotels Tipus de partició CPC màx. Nom del grup d'hotels a Google Ads
*/ Subdivisió -- Tots els hotels
*/hotel id="i123" Unitat 0,55 i123
*/hotel id=* Unitat 0,35 Tota la resta a "Tots els hotels"

Per afegir una nova unitat de grup d'hotels, inseriu files noves que corresponguin als grups d'hotels que voleu que figurin a l'informe. A l'exemple que es mostra a continuació, s'ha afegit a l'informe el grup d'hotels "104208".

Grup d'hotels Tipus de partició CPC màx. Nom del grup d'hotels a Google Ads
*/ Subdivisió -- Tots els hotels
*/hotel id="i123" Unitat 0,55 i123
*/hotel id="104208" Unitat 0,45 104208
*/hotel_id=* Unitat 0,35 Tota la resta a "Tots els hotels"
Treure un grup d'hotels

Suposem que els vostres grups d'hotels tinguin aquest aspecte:

Grup d'hotels Tipus de partició CPC màx. Nom del grup d'hotels a Google Ads
*/ Subdivisió -- Tots els hotels
*/hotel id="i123" Unitat 0,55 i123
*/hotel id="104208" Unitat 0,45 104208
*/hotel_id=* Unitat 0,35 Tota la resta a "Tots els hotels"

Per suprimir una unitat de grup d'hotels, afegiu una columna "Acció" i, a continuació, afegiu "REMOVE" (Suprimeix) al costat del grup d'hotels que voleu suprimir.

Grup d'hotels Acció Tipus de partició CPC màx. Nom del grup d'hotels a Google Ads
*/   Subdivisió -- Tots els hotels
*/hotel id="i123" TREU Unitat 0,55 i123
*/hotel id="104208"   Unitat 0,45 104208
*/hotel_id=*   Unitat 0,35 Tota la resta a "Tots els hotels"
Editar un grup d'hotels existent
Suposem que els vostres grups d'hotels tinguin aquest aspecte:
Grup d'hotels Tipus de partició CPC màx. Nom del grup d'hotels a Google Ads
*/ Subdivisió -- Tots els hotels
*/hotel id="i123" Unitat 0,55 i123
*/hotel_id=* Unitat 0,35 Tota la resta a "Tots els hotels"

Per canviar un grup d'hotels per un altre, cal seguir dos passos:

• Per a qualsevol grup d'hotels que vulgueu substituir, afegiu una columna "Acció" i, tot seguit, afegiu "TREU" al costat del grup d'hotels que vulgueu treure.
  • Afegiu una fila per a cadascun dels grups d'hotels nous.

A l'exemple que es mostra a continuació, s'ha afegit el grup d'hotels "104208" i s'ha tret el grup "i123".

Grup d'hotels Acció Tipus de partició CPC màx. Nom del grup d'hotels a Google Ads
*/   Subdivisió -- Tots els hotels
*/hotel id="i123" TREU Unitat 0,55 i123
*/hotel id="104208"   Unitat 0,45 104208
*/hotel_id=*   Unitat 0,35 Tota la resta a "Tots els hotels"

Pas 3: pengeu l'informe

Per penjar un full de càlcul, feu el següent:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Accions massives.
  3. Feu clic a Pujades.
  4. Feu clic al botó del signe més i, a continuació, a Tria un fitxer per cercar el full de càlcul que heu editat i desat.
  5. Feu clic a Previsualitza per revisar el fitxer i, després, a Aplica.
  6. Un cop penjat, es mostrarà una visualització prèvia dels canvis que us permetrà veure l'aspecte que tindran, corregir possibles errors al full de càlcul i tornar-lo a penjar, o bé ignorar els errors i fer clic a Aplica els canvis.
Consultar els resultats de la pujada
Quan hàgiu penjat el fitxer, veureu una entrada nova per al fitxer a l'apartat "Accions massives" de la part superior de la taula. Per veure els detalls dels canvis, feu clic a la columna Resultats. En el cas dels fulls de càlcul penjats que no hàgiu aplicat, podeu triar Previsualitza, Aplica o Treu.
Què cal fer si es produeixen errors
  1. Localitzeu el full de càlcul a la taula "Accions massives".
  2. A la fila de l'informe, feu clic a Baixa els errors o al nombre d'errors per veure la pantalla "Detalls".
  3. A la columna "Resultats" que hi ha al full de càlcul, cerqueu el problema de cada fila i resoleu-lo.
  4. Deseu el fitxer i, tot seguit, pengeu-lo a l'àrea "Accions massives".

Enllaços relacionats

Si necessiteu ajuda amb els enllaços de reserva, contacteu amb nosaltres o sol·liciteu xatejar amb un especialista del servei d'assistència.