Om eksponeringsandel i hotelannoncer

Eksponeringsandel i hotelannoncer beregnes ud fra, hvor din annonce vises i bookingmodulet i Hotelannoncer.

Hvis du ikke er bekendt med forskellen mellem hotelannoncer og søgeannoncer, kan du få flere oplysninger om, hvad en hotelannonce består af. Hvis du ikke kører en hotelkampagne, kan du få flere oplysninger om eksponeringsandel.

Oversigt over eksponeringsandele i hotelannoncer

Hotelannoncer, der placeres i en auktion, kan vises på en topplads eller på en menuplads i bookingmodulet i hotelannoncer.

Den øverste plads indeholder annoncer, der ligger øverst i auktionen, herunder annoncen med eksponeringsandelen for visning allerøverst på siden , som er den allerførste annonce, der vises i bookingmodulet i hotelannoncer.

Når en rejsende klikker på "Se flere priser" fra den øverste plads, vises menupladsen . Menupladsen indeholder yderligere hotelannoncer.

Metrics for eksponeringsandel i hotelannoncer

Hotelannoncer bruger de samme metricnavne som andre kampagner til at rapportere om eksponeringsandele. Forskellen er, at metrics for hotelkampagner kun gælder for bookingmodulet i Hotelannoncer og ikke for organisk søgning.

Eksponeringsandel på Søgenetværket

Eksponeringsandel (IS) er den procentdel af eksponeringerne, som dine annoncer har opnået, set i forhold til det samlede antal eksponeringer, som annoncerne kunne have opnået.

Eksponeringsandel = eksponeringer divideret med det samlede antal kvalificerede eksponeringer

Kvalificerede eksponeringer for hoteller estimeres ud fra en række forskellige faktorer, herunder prisnøjagtighed og rejseplansdækning.

I Hotel Center hjælper deltagelsesprocenten dig med at måle, hvor mange muligheder din ejendom havde for at modtage en kvalificeret eksponering for hoteller i Google Ads. Din deltagelsesprocent er ikke den samme som eksponeringsandel, da din eksponeringsandel bruger faktorer, der også omfatter auktionsdynamik såsom budpris og budget.

• Der opstår en mulighed, når en hotelfortegnelse matcher lokationen og andre specifikke oplysninger i en brugers rejseplan.
  • Deltagelse betyder, at en ejendom er et godt match til en mulighed, og at den deltager i Google Ads-auktionen.
  • Deltagelsesprocent er en procentdel, som beregnes ved at dividere antallet af muligheder, der har deltaget, med det samlede antal muligheder.

Data for eksponeringsandel er tilgængelige for kampagner, annoncegrupper og hotelgrupper. Eksponeringsandel er et godt redskab til at få indsigt i, om du kan nå ud til flere personer med dine annoncer ved at hæve dit bud eller øge dit budget.

Bemærk! Eksponeringsandel på Søgenetværket er ikke tilgængelig for visse dimensioner, herunder "Land/territorium (brugerens lokation)".

Andel af eksponering øverst på søgesiden

Andel af eksponering øverst på siden i Søgenetværket "IS for Søgning (øverst)" er de eksponeringer, som du har modtaget på øverste placering sammenlignet med det estimerede antal eksponeringer, som du var kvalificeret til at modtage på den øverste placering.

Andel af eksponering øverst på søgesiden = antallet af eksponeringer øverst på siden divideret med det antal eksponeringer øverst på siden, du var kvalificeret til at opnå

Andel af eksponeringer allerøverst på siden på Søgenetværket

Andel af eksponeringer allerøverst på siden på Søgenetværket "IS for Søgning (allerøverst)" er det opnåede antal eksponeringer allerøverst på Søgenetværket (dvs. som den allerførste annonce i bookingmodulet i Hotelannoncer) divideret med det estimerede antal eksponeringer, som du var kvalificeret til at opnå øverst på siden.

Andel af eksponeringer allerøverst på siden = antallet af eksponeringer allerøverst på siden divideret med det antal eksponeringer allerøverst på siden, du var kvalificeret til at opnå

Mistet eksponeringsandel på Søgenetværket (rangering)

Mistet eksponeringsandel på Søgenetværket (rangering) er et estimat af, hvor ofte din annonce ikke er blevet vist i bookingmodulet for hotelannoncer – inklusive den ikke-udvidede menuplads – på grund af en dårlig annoncerangering.

Tip! Du kan sammenligne eksponeringer for menupladsen og den øverste plads

Hvis en rejsende ikke klikker på menupladsen, rapporteres disse eksponeringer som "Mistet IS (rangering)" og angiver den position, hvor annoncen blev vist. Hvis en rejsende klikker på menupladsen, kan denne placering beregnes som eksponeringsandelen minus andelen af eksponering øverst på siden.

Mistet eksponeringsandel på Søgenetværket (budget)

Mistet eksponeringsandel på Søgenetværket (budget) er et estimat af, hvor ofte din annonce ikke er blevet vist i bookingmodulet for hotelannoncer på grund af budgettet.

Mistet andel af eksponeringer øverst på søgesiden (rangering)

Mistet andel af eksponeringer øverst på søgesiden (rangering) er et estimat af, hvor ofte din annonce ikke er blevet vist øverst i bookingmodulet for Hotelannoncer på grund af dårlig annoncerangering.

Mistet andel af eksponeringer øverst på siden på Søgenetværket (budget)

Mistet andel af eksponeringer øverst på siden på Søgenetværket (budget) viser dig, hvor ofte din annonce ikke er blevet vist øverst nogen steder i bookingmodulet for hotelannoncer på grund af et lavt budget.

Mistet andel af eksponeringer allerøverst på siden på Søgenetværket (budget)

Mistet andel af eksponeringer allerøverst på siden på Søgenetværket (budget) er et estimat af, hvor ofte din annonce ikke er blevet vist som den allerførste annonce i bookingmodulet for hotelannoncer på grund af et for lavt budget.

Mistet andel af eksponeringer allerøverst på siden på Søgenetværket (rangering)

Mistet andel af eksponeringer allerøverst på siden på Søgenetværket (rangering) er et estimat af, hvor ofte din annonce ikke er blevet vist som den allerførste annonce i bookingmodulet i hotelannoncer på grund af en for dårlig annoncerangering.

Tip! Sammenlign eksponerings-metrics for søge- og hotelkampagner

Når både søge- og hotelannoncer vises i forbindelse med den samme søgning fra en rejsende, er begge kvalificerede til en topposition og visning allerøverst på siden. Når du vælger en søgekampagne, indikerer metrics for eksponeringsandele, hvor søgeannoncen blev placeret inden for de organiske søgeresultater.

Når du vælger en hotelkampagne, indikerer metrics for eksponeringsandele, hvor annoncen blev placeret i bookingmodulet i hotelannoncer.

Hvis du kører flere kampagner, kan du se din samlede eksponeringsandel for dine kampagner i værktøjet til rapportredigering.

Hvis du har behov for hjælp til dine bookinglinks, kan du kontakte os eller anmode om en chat med en supportspecialist.