Bruk budjusteringer for målgruppelister

Når du bruker budjusteringer for målgruppelister, kan du nå ut til kunder som har stor sannsynlighet for å gjennomføre konverteringer via hotellannonsene dine. Dette kan for eksempel være medlemmer av et lojalitetsprogram, faste kunder eller kunder som nylig har handlet på nettstedet ditt. Det kan også være lurt å målrette annonsene dine mot målgruppelister for å markedsføre hotellmerkevaren din overfor en bestemt gruppe reisende.

Merk: Du kan bruke budjusteringer for disse typene målgruppelister: besøkende på nettstedet, lignende målgrupper, egendefinerte kombinasjoner, kundelister og appbrukere.

Slik fungerer det

Budjusteringer for målgruppelister er bare tilgjengelig i kampanjer og fungerer bare med CPC- og Utvidet CPC-budstrategiene.

For å kunne by på målgruppelister må du

• ha en målgruppeliste i Google eller opprette en målgruppeliste
  • ha en målgruppeliste som eies av Google-kontoen du knytter sammen med Hotel Center
  • knytte Hotel Center-kontoen din sammen med Google Ads, og ha administratortilgang til Google Ads-kontoen for å kunne godta forespørselen om tilknytning Knytt sammen Hotel Center- og Google Ads-kontoene dine

Effektivt område

Du kan velge en budjustering for målgruppen mellom -90 og 200 % for hotellkampanjer i Google Ads.

Opprett dynamiske nettadresser for målgruppelister: Hvis du angir en budjustering for målgruppelister, kan du variere landingssiden for hotellannonser som vises til målgruppelister. Det kan for eksempel være lurt å endre landingssiden for at den skal være mer attraktiv for en bestemt liste, for eksempel medlemmene av lojalitetsprogrammet. Finn ut mer om hvordan du angir dynamiske nettadresser

Virkningen budjusteringer har på målgruppelister

Budjusteringene for målgruppelister fungerer i kombinasjon med de andre budjusteringene, deriblant oppholdets lengde, tidsrommet for forhåndsbestilling, enhetstype med mer. Når du kombinerer ulike justeringer, kan det hende at basisbudet øker med opptil det tidobbelte. Finn ut mer om virkningen av budjusteringer

Slik fungerer budgivning for målgruppelister sammen med flere kampanjer

Hvis du har flere kampanjer som er målrettet mot den samme trafikken, velger auksjonen kampanjen som har høyest effektivt bud. Tenk deg for eksempel at kampanje A og kampanje B er målrettet mot samme hotell-ID og brukerland.

Kampanje A har et basisbud på 20 kr, med en budmultiplikator på 100 % for målgruppelister, og kampanje B har et basisbud på 50 kr uten noen multiplikator. Kampanje B får visningen, selv om det ikke er angitt noen budjustering for målgruppelister.

Vær oppmerksom på følgende

• Kunder får alltid se den laveste prisen de er kvalifisert for, uavhengig av budjusteringer.
  • Hvis en kunde inngår i flere målgruppelister en kampanje er målrettet mot, brukes den høyeste budjusteringen blant de samsvarende målgruppelistene.

Linker til beslektet innhold

Hvis du trenger hjelp med linkene til bestillingssiden, kan du kontakte oss eller be om å få chatte med en brukerstøttespesialist.