Brug af budjusteringer for målgruppelister

Når du bruger budjusteringer for målgruppelister, kan du nå ud til de kunder, der kan være mere tilbøjelige til at konvertere på dine hotelannoncer, f.eks. medlemmer af loyalitetsprogrammer, hyppige kunder eller kunder, der for nylig har handlet på dit website. Det kan også være en god idé at målrette målgruppelister for at markedsføre dit hotelbrand til en bestemt gruppe rejsende.

Bemærk! Du kan bruge budjusteringer til følgende typer målgruppelister: Besøgende på websitet, tilsvarende målgrupper, tilpasset kombination, kundelister og appbrugere.

Sådan fungerer det

Budjusteringer for målgruppe kan kun bruges til kampagner og fungerer kun med budstrategierne CPC og Udvidet CPC.

For at byde på målgruppelister skal du:

• Have en målgruppeliste på Google eller oprette en målgruppeliste.
  • Have en målgruppeliste, der ejes af den Google-konto, som du linker til Hotel Center.
  • Linke din Hotel Center-konto til Google Ads og have administratoradgang til din Google Ads-konto for at acceptere linkanmodningen. Link din Hotel Center-konto og din Google Ads-konto

Effektivt interval

Du kan angive budjustering efter målgruppe fra -90 % til +200 % for hotelkampagner i Google Ads.

Opret dynamiske webadresser for målgruppelister: Hvis du angiver en budjustering for målgruppelister, kan du tilpasse landingssiden i Hotelannoncer efter de forskellige målgruppelister. Du kan f.eks. tilpasse landingssiden, så den bliver mere interessant for en bestemt liste, f.eks. medlemmer af loyalitetsprogrammer. Få flere oplysninger om indstilling af dynamiske webadresser

Virkningerne af budjusteringer for målgruppelister

Budjustering for målgruppe fungerer i kombination med de andre budjusteringer, inklusive opholdets varighed, periode for forhåndsbooking, enhedstype og andre. Når du kombinerer forskellige justeringer, kan basisbuddet hæves op til den 10-dobbelte værdi. Få flere oplysninger om virkningerne af budjusteringer

Sådan fungerer budgivning efter målgruppelister med flere kampagner

Hvis du har flere kampagner, der målretter mod den samme trafik, vælger auktionen den med det højeste effektive bud. Lad os f.eks. antage, at kampagne A og kampagne B målretter mod det samme hotel-id og brugerland.

Kampagne A har et basisbud på 2 USD med en budmultiplikator på 100 % for en målgruppeliste, og kampagne B har et basisbud på 5 USD uden multiplikator. Kampagne B vil få eksponeringen, selvom den ikke har budjustering efter målgruppeliste.

Husk!

• Kunderne ser altid den laveste pris, som de er kvalificeret til, uanset budjusteringer.
  • Hvis en kunde findes på flere af de målgruppelister, som kampagnen har målrettet mod, bruges den højeste justering blandt de matchende målgruppelister.

Relaterede links

Hvis du har behov for hjælp til dine bookinglinks, kan du kontakte os eller anmode om en chat med en supportspecialist.