Utilitzar ajustos d'oferta per a llistes de públics

Nota: aquest article només és aplicable a les campanyes d'hotels de Google Ads. Si encara no heu migrat les vostres campanyes a Google Ads, obteniu més informació sobre l'eina de migració.

Quan utilitzeu ajustos d'oferta per a llistes de públics, podeu arribar als clients amb més probabilitats de fer conversions als vostres anuncis d'hotel, com ara a membres del programa de fidelització, o a clients freqüents o que recentment han comprat al vostre lloc web. També podeu optar per orientar les llistes de públics amb l'objectiu de comercialitzar la vostra marca d'hotels a un conjunt de viatgers específic.

Nota: podeu utilitzar ajustos d'oferta per als tipus següents de llistes de públics: visitants del lloc web, públics similars, combinació personalitzada, llistes de clients i usuaris d'aplicacions.

Com funciona

Els ajustos d'oferta per públic només estan disponibles per a les campanyes i només funcionen amb les estratègies d'ofertes CPC i CPC millorat.

Si voleu fer ofertes per les llistes de públics, us cal:

Interval efectiu

Podeu establir l'ajust d'oferta per públic del -90% al 200% per a les campanyes d'hotels de Google Ads.

Creeu URL dinàmics per a les llistes de públics: si definiu un ajust d'oferta per a les llistes de públics, podeu modificar la pàgina de destinació de Hotel Ads en funció de les llistes de públics. Per exemple, potser us interessa canviar la pàgina de destinació per fer-la més atractiva per a una llista determinada, com ara per als membres del programa de fidelització. Informació sobre com es poden definir URL dinàmics

Efectes dels ajustos d'oferta per a llistes de públics

L'ajust d'oferta per públic actua en combinació amb altres ajustos d'oferta, com ara els de durada de l'estada, període de reserva anticipada i tipus de dispositiu, entre d'altres. Quan es combinen diferents ajustos, l'oferta base pot augmentar fins a l'import equivalent a 10 vegades el valor base. Més informació sobre els efectes dels ajustos d'oferta

Com funcionen les ofertes per les llistes de públics amb diverses campanyes

Si teniu diverses campanyes orientades al mateix trànsit, la subhasta seleccionarà la que tingui l'oferta efectiva més alta. Per exemple, imaginem que la campanya A i la campanya B estan segmentades pel mateix identificador d'hotel i s'orienten al mateix país.

La campanya A té una oferta base de 2 € amb un multiplicador d'oferta del 100% per a una llista de públics i la campanya B té una oferta 5 € sense multiplicador. La campanya B obtindrà la impressió, tot i que no té cap ajust d'oferta per les llistes de públics.

Informació important:

• Els clients sempre veuen la tarifa més baixa a la qual poden optar, independentment dels ajustos d'oferta.
  • Si un client forma part de diverses llistes de públics a les quals s'està orientant una campanya, s'utilitza l'ajust més alt de les llistes de públics coincidents.

Enllaços relacionats

Si necessiteu ajuda amb els anuncis d'hotel, contacteu amb nosaltres o sol·liciteu xatejar amb un especialista de l'equip d'assistència.
Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament