Sobre els grups d'hotels

Crear un grup d'hotels és una manera d'organitzar els vostres hotels i establir ofertes base per a determinats atributs d'hotels. Podeu organitzar els grups d'hotels per categoria, marca o país/regió.

Per exemple, podeu provar d'afegir els vostres hotels dels Estats Units en un grup d'hotels i els d'Alemanya en un altre. O podeu posar els hotels de 3 estrelles i els de 5 estrelles en dos grups d'hotels diferents. Aleshores, podríeu establir una oferta base diferent per a cada grup d'hotels amb l'estratègia d'ofertes Cost per clic (CPC).

En aquest article s'expliquen les subdivisions de grups d'hotels, així com les regles d'ofertes i la manera com funcionen amb els grups d'anuncis.

Nota: el ROAS objectiu per a Hotel Ads només està disponible al nivell de campanya i no es pot ajustar al nivell de grup d'anuncis o de grup d'hotels en aquests moments.

Avantatges

• Establiu una oferta de CPC per a un grup d'hotels o un identificador d'hotel específic.
  • Excloeu d'un grup d'anuncis concret alguns dels hotels que tingueu en un grup d'hotels.
  • Personalitzeu els informes per a hotels concrets.

Subdivisions disponibles per als grups d'hotels

• País/regió de l'hotel: el país o la regió geogràfica àmplia de l'hotel.
  • Estat de l'hotel: l'estat o la regió d'un país on es troba l'hotel. Aquesta opció només està disponible després de subdividir els hotels per país o regió.
  • Ciutat: la ciutat on es troba l'hotel. Els hotels només es poden subdividir per ciutat un cop s'han subdividit per país i estat.
  • Tota la resta: un cop introduïda una subdivisió, hi veureu una categoria anomenada "Tota la resta", que inclourà tots els hotels de la subdivisió superior que no s'han subdividit més. Per exemple, si subdividiu per França com a país, veureu una categoria anomenada "Tota la resta a França". O si subdividiu el grup "Tots els hotels" per hotels de 4 estrelles i 5 estrelles, veureu una categoria anomenada "Tota la resta en tots els hotels", que contindrà hotels d'1 estrella, de 2 estrelles i de 3 estrelles, o hotels sense puntuació en estrelles.
    • Nota: quan s'afegeixi un hotel nou al vostre feed de Hotel Center, també s'inclourà automàticament al grup d'hotels "Tota la resta" de les vostres campanyes.
  • Categoria de l'hotel: pot ser de 2 estrelles a 5 estrelles. Aquesta categoria, que Google identifica, representa el nivell de servei de l'hotel, no la puntuació de les ressenyes dels usuaris.
  • Identificador d'hotel: l'identificador que mostra el nom de l'hotel. Feu clic a "Afegeix valors manualment de manera massiva" a la part inferior per introduir els identificadors d'hotel, o bé enganxeu-ne diversos des d'un full de càlcul.

Com es pot subdividir o editar un grup d'hotels

Regles d'ofertes per a grups d'hotels

Quan establiu l'estratègia d'oferta d'una campanya en CPC manual o CPC (%), definiu l'import de l'oferta de cost per clic (CPC) al nivell de grup d'anuncis i podeu ajustar l'oferta al nivell de grup d'hotels.

Nota: no podeu triar una estratègia d'oferta de CPC diferent de l'establerta al nivell de campanya.

Si no heu definit l'estratègia d'oferta per a la campanya com a CPC, podeu excloure un hotel concret d'una campanya. Per fer-ho, excloeu-ne el grup d'hotels que conté aquest hotel.

Les ofertes de grup d'hotels tenen prioritat sobre qualsevol oferta de grup d'anuncis. Per exemple, si definiu una oferta de CPC del 2% per al grup d'hotels "França" i una oferta de CPC de l'1% per al grup d'anuncis associat, l'oferta de grup d'hotels té prioritat.

No obstant això, es continuen aplicant els ajustos d'oferta al nivell de campanya i de grup d'anuncis.

Més informació sobre les ofertes i els ajustos d'oferta per a campanyes d'hotels

Grups d'anuncis vs. grups d'hotels

Grups d'anuncis Grups d'hotels
Estructura Podeu crear diversos grups d'anuncis a les campanyes. Els grups d'anuncis no s'utilitzen fora d'una campanya. Subdividiu tots els hotels en grups per a cada compte i subcompte. Els grups d'anuncis poden contenir la mateixa divisió de grups d'hotels.
Com es poden crear i editar Utilitzeu l'opció "Grups d'anuncis" del menú de pàgines. Utilitzeu l'opció "Grups d'hotels" del menú de pàgines.
Com es poden utilitzar amb les ofertes

Els ajustos d'oferta s'estableixen al nivell de grup d'anuncis.

També podeu definir una oferta de CPC màx. o de percentatge de CPC màx. al nivell de grup d'anuncis.

Definiu una oferta de CPC màx. o de percentatge de CPC màx. al nivell de grup d'hotels.

Important: les ofertes base del grup d'hotels substitueixen les ofertes base del grup d'anuncis, però es continuen aplicant els ajustos d'oferta del grup d'anuncis.
Informes Consulteu mètriques per grup d'anuncis, centrades en la campanya específica a la qual pertany el grup d'anuncis. Consulteu mètriques per grup d'hotels.

Enllaços relacionats

Si necessiteu ajuda amb els enllaços de reserva, contacteu amb nosaltres o sol·liciteu xatejar amb un especialista del servei d'assistència.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Assolir els objectius de màrqueting amb Google Ads

Google Ads us pot ajudar a aprofitar al màxim les vostres iniciatives de màrqueting en línia amb eines creades per ajudar-vos tenir èxit. Obteniu més informació sobre els casos d'èxit a fi de veure què han aconseguit altres usuaris amb l'ajuda de les campanyes adequades per assolir els seus objectius.

Comenceu

o truqueu al 1-855-500-2754 per començar.