Hotellikampanjan luominen

Hotellikampanjoiden avulla voit hoitaa useiden eri kampanjoiden Hotellimainosten hintatarjouksia ja budjetteja. Kun kohdistat mainoksia eri maihin ja hotelleihin, voit valita kullekin kampanjalle eri hintatarjousstrategian ja antaa käyttäjille tarkkoja tietoja mainostamistasi hotelleista.

Huom. Google parantaa uusien käyttäjien rekisteröitymisprosessia, joten uusien Google Ads ‐käyttäjien työnkulku voi muuttua. Alla oleva sisältö koskee Google Ads ‐käyttäjiä, jotka ovat jo luoneet Google Ads ‐tilin ja kirjautuneet sisään tililleen. Tätä sivua päivitetään vuoden 2023 aikana.

Ohjeet

Luo Hotellikampanja seuraamalla alla olevia ohjeita.

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tilillä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa avattavaa Kampanjat-valikkoa ja valitse Kampanjat.
  3. Klikkaa sinistä pluspainiketta ja valitse Uusi kampanja.
  4. Valitse kampanjasi tavoitteeksi Luo kampanja ilman tavoitteen opastusta ja klikkaa Jatka.
  1. Valitse kampanjatyypiksi Hotelli ja klikkaa Jatka.
  2. Valitse linkitetty Hotel Center ‑tilisi. Huom. Jos et ole ennen käyttänyt Hotellikampanjoita, sinun on integroitava hotellilistasi ja ‑hintasi Hotel Centeriin tai linkitettävä Hotel Center ‑tili, jonka jokin integrointikumppaneistamme on luonut sinulle. Katso, miten voit löytää integrointikumppanin.
  3. Valitse mainosasetukset:
    • Kampanjan nimi: Lisää kampanjalle nimi. Löydät kampanjan myöhemmin tämän nimen avulla. Voit muuttaa nimeä kampanjan luomisen jälkeen.
    • Hintatarjoukset: Valitse kampanjassasi käytettävän hintatarjouksen tyyppi. Voit muuttaa tätä asetusta kampanjan luomisen jälkeen. Lue lisää hintatarjousstrategian valitsemisesta.
    • Budjetti: Valitse summa, jonka olet valmis käyttämään tähän kampanjaan. Lue lisää sopivan hintatarjouksen valitsemisesta.
    • Verkostot: Hotellikampanjat näkyvät vain Google-hakuverkostossa.
    • Laitteet: Mainoksia näytetään oletuksena kaikenlaisilla laitteilla (mukaan lukien tietokoneilla ja mobiililaitteilla). Voit muuttaa laitekohtaisia hintatarjouksia myöhemmin.
    • Sijainnit: Tällä asetuksella voit rajoittaa mainostesi näyttämisen tiettyihin käyttäjien sijainteihin. Voit muuttaa tätä asetusta kampanjan luomisen jälkeen.
  4. Klikkaa Tallenna ja jatka.
  5. Luo ensimmäinen mainosryhmäsi lisäämällä tarvittavat tiedot.
    • Mainosryhmän nimi: Lisää mainosryhmälle nimi. Löydät mainosryhmän myöhemmin tämän nimen perusteella. Voit muuttaa nimeä kampanjan luomisen jälkeen.
    • Hintatarjous: Lisää mainosryhmälle hintatarjous. Kun olet luonut mainosryhmän, tätä hintatarjousta käytetään ensimmäisessä hotelliryhmässä ("Kaikki hotellit"), joka luodaan automaattisesti. Voit muuttaa hotelliryhmän hintatarjousta kampanjan luomisen jälkeen.
      Hotellimainosryhmän luominen käyttöliittymässä
  6. Klikkaa Tallenna.
  7. Sinut ohjataan hotelliryhmäsivulle, jossa näkyy yksi hotelliryhmä. Tämä Kaikki hotellit ‑ryhmä on kohdistettu kaikkiin Hotel Center ‑tililläsi oleviin hotelleihin, joita voit mainostaa. Luo lisää hotelliryhmiä käyttämällä alaryhmiä, niin voit tarkentaa hintatarjouksiasi.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Jos tarvitset tukea varauslinkkien käytössä, ota yhteyttä meihin tai lähetä chat-pyyntö tukiasiantuntijallemme.