Opret en hotelkampagne

Med hotelkampagner kan du administrere dine bud og budgetter for hotelannoncer på tværs af flere kampagner. Ved at målrette mod forskellige brugerlande og hoteller kan du vælge forskellige budstrategier for hver kampagne og give brugerne detaljerede oplysninger om de hoteller, du promoverer.

Bemærk! Nye Google Ads-brugere kan muligvis konstatere, at arbejdsgangen bliver opdateret, i takt med at Google forbedrer onboardingprocessen for nye brugere. Indholdet nedenfor er relevant for Google Ads-brugere, som allerede har oprettet en Google Ads-konto og er logget ind på den. Oplysningerne på denne side bliver opdateret i løbet af 2023.

Vejledning

Sådan opretter du en hotelkampagne:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner og derefter på Kampagner.
  3. Klik på den blå plusknap, og klik derefter på Ny kampagne.
  4. Vælg Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål som "kampagnemål", og klik på Fortsæt.
  1. Vælg kampagnetypen Hotel, og klik på Fortsæt.
  2. Vælg din tilknyttede Hotel Center-konto. Bemærk! Hvis du ikke har prøvet at bruge hotelkampagner før, skal du integrere din hotelliste og dine hotelpriser i Hotel Center eller tilknytte en Hotel Center-konto, som er oprettet til dig af en af vores integrationspartnere. Få oplysninger om, hvordan du finder en integrationspartner
  3. Vælg dine annonceringspræferencer:
    • Kampagnenavn: Angiv et navn til kampagnen. Dette navn gør det muligt at finde kampagnen igen senere. Du kan ændre navnet, når kampagnen er blevet oprettet.
    • Budgivning: Vælg, hvilken type budgivning der skal bruges i kampagnen. Du kan ændre denne indstilling, når kampagnen er oprettet. Få oplysninger om, hvordan du vælger en budstrategi
    • Budget: Vælg, hvor meget du er villig til at bruge på den aktuelle kampagne. Få oplysninger om, hvordan du vælger et passende budbeløb
    • Netværk: Hotelkampagner vises kun på Google Søgenetværk.
    • Enheder: Annoncer vises som standard på alle enheder, inklusive computere og mobilenheder. Du kan justere dine enhedsbud senere.
    • Lokationer: Du kan bruge denne indstilling til at begrænse visningen af dine annoncer til bestemte brugerplaceringer. Du kan ændre denne indstilling, når kampagnen er oprettet.
  4. Klik på Gem og fortsæt.
  5. Opret din første annoncegruppe ved at angive nogle få oplysninger:
    • Annoncegruppenavn: Angiv et navn på annoncegruppen. Du skal bruge dette navn til at finde annoncegruppen senere. Du kan ændre navnet, når kampagnen er blevet oprettet.
    • Bud: Angiv buddet for annoncegruppen. Når du har oprettet annoncegruppen, vil dette bud gælde for den første hotelgruppe, som er "Alle hoteller", og som oprettes automatisk. Du kan ændre buddet for hotelgruppen, når kampagnen er blevet oprettet.
      Konfiguration af brugerfladeskærmen for hotelannoncegruppe
  6. Klik på Gem.
  7. Siden med hotelgrupper åbnes, og du vil se hotelgruppen "Alle hoteller" som den eneste hotelgruppe. Denne gruppe er målrettet mod alle de hoteller, du kan annoncere for, fra din tilknyttede Hotel Center-konto. Opret flere hotelgrupper via underinddelinger for at gøre budgivningen mere specifik.

Relaterede links

Hvis du har behov for hjælp til dine bookinglinks, kan du kontakte os eller anmode om en chat med en supportspecialist.