Meer manieren om resultaten te genereren met TrueView for Action

5 februari 2019

Met ingang van februari 2019 wordt de biedstrategie Aantal conversies maximaliseren wereldwijd beschikbaar voor adverteerders die TrueView for Action gebruiken. Deze slimme biedstrategie maakt gebruik van machine learning van Google zodat u een zo groot mogelijk conversievolume binnen uw campagnebudget kunt genereren zonder dat u veel hoeft in te stellen. Kortom, 'Aantal conversies maximaliseren' is een eenvoudige, effectieve manier om meer website-acties te genereren die belangrijk zijn voor uw bedrijf, zoals een reis boeken, een proefrit plannen of meer informatie aanvragen.

Voor adverteerders die nog niet vertrouwd zijn met TrueView for Action of die burst-campagnes willen laten lopen, kan de biedstrategie 'Aantal conversies maximaliseren' effectief zijn. Het is ook een prima optie voor campagnes die niet voldoen aan de aanbevolen drempel van vijftig conversies per week voor bieden op basis van doelkosten per actie (CPA).

Als u een ROI-doel voor uw videocampagne heeft, is Doel-CPA mogelijk geschikter voor u. Net als 'Aantal conversies maximaliseren' stelt de biedstrategie 'Doel-CPA' automatisch biedingen in voor elke veiling, maar het doel is om conversies te genereren tegen de doel-CPA die u instelt in plaats van uw volledige budget te besteden om het aantal conversies te maximaliseren.

Als u aan de slag wilt met bieden op basis van 'Aantal conversies maximaliseren' of 'Doel-CPA' met TrueView for Action, leest u hier meer informatie.

Gepost door Nicky Rettke, directeur Product Management, YouTube-advertenties