Aan de slag met hotelcampagnes

Met hotelcampagnes kunt u biedingen instellen en concurreren om advertenties die naast hotelzoekresultaten worden weergegeven op Google Zoeken en Maps (zie voorbeeld).

Als u wilt deelnemen aan hotelcampagnes moet u prijzen en beschikbaarheid voor kamers via een prijsfeed aanleveren (of samenwerken met een integratiepartner die de prijzen namens u aanlevert). Hotelkamers moeten ook voldoen aan de vereisten voor vermeldingen.

Hotelprijzen wijzigen naar aanleiding van de beschikbare voorraad. Daarom raden we u ten zeerste aan om samen te werken met een externe integratiepartner. Deze kan de volgende onderdelen vervolgens integreren met de zoekresultaten van Google:

• Een hotellijst met de namen, adressen en kenmerken (zoals wifi, parkeergelegenheid en shuttleservice van/naar de luchthaven) voor alle accommodaties die u op Google wilt weergeven
  • De hotelprijzen met prijs- en beschikbaarheidsinformatie over een hotelkamer bij het geselecteerde reisschema
  • Een manier om deze prijzen naar Google te sturen door een leveringsmethode te kiezen
  • Landingspagina's waar klanten uw accommodatie online kunnen boeken

Een integratiepartner vinden

Externe integratiepartners leveren uw hoteltarieven en beschikbaarheidsinformatie aan Google en kunnen ook uw hotelcampagnes beheren. Als u nog geen geautoriseerde integratiepartner heeft, kunnen we u helpen om er een te vinden:

Integratiepartner vinden

Directe integratie

We raden u ten zeerste aan om samen te werken met een geautoriseerde integratieprovider die u kan begeleiden bij de technische instellingen. Als u liever rechtstreeks met Google wilt integreren, bekijkt u de introductiegids voor hotels om na te gaan of u in aanmerking komt voor rechtstreekse integratie met Hoteladvertenties.

Als u hulp nodig heeft met de links van uw boekingspagina's, kunt u contact met ons opnemen of een chat met een supportspecialist aanvragen.