Hotellikampanjoiden käytön aloittaminen

Hotellikampanjoissa voit valita hintatarjouksia ja kilpailla mainoksista, jotka näkyvät hotellihakutulosten yhteydessä Google Haussa ja Mapsissa (katso esimerkki).

Hotellikampanjoita varten sinun pitää toimittaa hintasyöte, joka sisältää tiedot huoneiden hinnoista ja saatavuudesta. (Voit myös tehdä yhteistyötä integrointikumppanin kanssa, jolloin kumppani toimittaa hinnat puolestasi.) Lisäksi hotellihuoneiden on täytettävä tietoja koskevat vaatimukset.

Koska hotellihuoneiden hinnat muuttuvat saatavuuden mukaan, suosittelemme, että teet yhteistyötä kolmantena osapuolena toimivan integrointikumppanin kanssa ja integroit Googlen hakutuloksiin

• hotelliluettelon, jossa on kaikkien niiden kiinteistöjesi nimet, osoitteet ja määritteet (kuten Wi-Fi-yhteys, pysäköintipaikat ja lentokenttäkuljetukset), joiden haluat näkyvän Googlessa
  • hotellien hinnat, jotka sisältävät valitun matkasuunnitelman hotellihuoneen hinta- ja saatavuustiedot
  • tavan, jolla hinnat lähetetään Googlelle (valitse toimitusmuoto)
  • laskeutumissivut, joilta asiakkaat voivat tehdä verkkovarauksen.

Integrointikumppanin etsiminen

Kolmantena osapuolena toimivat integrointikumppanit toimittavat hotellien hinta- ja saatavuustiedot Googlelle ja voivat myös hoitaa hotellikampanjoitasi. Jos sinulla ei vielä ole valtuutettua integrointikumppania, autamme sinua löytämään sellaisen:

Etsi integrointikumppani

Suora integrointi

Suosittelemme, että otat yhteyttä valtuutettuun integrointikumppaniin, joka auttaa sinua tekemään tekniset määritykset. Jos kuitenkin haluat tehdä integroinnin suoraan Googlen kanssa, tutustu Hotels onboarding guide ‑ohjeartikkeliin ja varmista, että sinulla on oikeus suoraan Hotel Ads ‑integrointiin.

Jos tarvitset tukea varauslinkkien käytössä, ota yhteyttä meihin tai lähetä chat-pyyntö tukiasiantuntijallemme.