Sådan får du vist daglige omkostninger på kampagne- og kontoniveau

Bemærk! Oplysningerne i denne artikel gælder kun for kunder med månedlig fakturering. Hvis du foretager manuelle betalinger til din konto, eller du bliver debiteret automatisk, kan du få flere oplysninger i artiklen Om den nye side Faktureringsaktivitet.

siden Transaktioner kan du se de påløbne omkostninger pr. måned for hver kampagne, men i rapporten Faktureret pris kan du se de daglige omkostninger for en eller flere af dine kampagner – eller sågar hele kontoen.

I denne rapport kan du også sammenligne annonceomkostninger med faktureret pris for hver kampagne.

• Annonceomkostningerne er den samlede pris for de klik eller eksponeringer, du har opnået via den aktuelle kampagne.
  • Den fakturerede pris er det faktiske beløb, du skal betale, efter at der er foretaget justeringer på din konto, f.eks. på grund af overlevering eller ugyldig aktivitet.

Få vist daglige omkostninger på kampagne- eller kontoniveau via siden Transaktioner

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Transaktioner.
    • Sådan får du vist daglige omkostninger for en kampagne: Kontrollér, at du har valgt "Udførlig transaktionsvisning". Klik på navnet på den kampagne, du vil have vist daglige omkostninger for, i kolonnen "Beskrivelse" for den relevante måned. Du bliver derved ført videre til rapporten Faktureret pris, der er forhåndsfiltreret, så du får vist de daglige omkostninger for kampagnen i den pågældende måned.
    • Sådan får du vist daglige omkostninger for din konto: Sørg for at skifte til "Oversigtsvisning" øverst på siden Transaktioner. Find rækken "Omkostninger" for den relevante måned, og klik på "Kampagneaktivitet" i kolonnen Beskrivelse. Du bliver derved ført videre til rapporten Faktureret pris, der er forhåndsfiltreret, så du får vist de daglige omkostninger for alle kampagner på hele din konto i den pågældende måned.

Få vist daglige omkostninger på kampagne- eller kontoniveau via siden Rapporter

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Indsigt og rapporter på sektionsmenuen.
  3. Klik på Værktøj til rapportredigering.
  4. Klik på Foruddefinerede rapporter (Dimensioner), derefter Andet og derefter Faktureret pris. Som standard får du vist daglige omkostninger for hver kampagne, via hvilken der er blevet vist annoncer inden for den seneste måned.

Sådan får du vist udspecificerede daglige omkostninger for en eller flere kampagner

1. Klik på filterikonet til højre på siden, og vælg Budgetnavn. Budgetnavnet svarer til det kampagnenavn, der er angivet på siden "Kampagner" i Google Ads.
  2. Markér afkrydsningsfelterne for de kampagner, der skal vises daglige omkostninger for, i venstre side af dialogboksen. Du kan også søge efter kampagner og vælge dem i søgeresultaterne. Hvis du vil have vist daglige omkostninger for alle kampagner, skal du markere afkrydsningsfeltet i toppen (ud for det samlede antal resultater).
  3. Klik på Anvend.

Sådan får du vist udspecificerede daglige omkostninger på kontoniveau

1. Klik på Budgetnavn øverst til højre under sektionen "Række" under tabelmenuen til højre.
  2. Klik på Slet.

Derved fjernes kolonnen "Budgetnavn", så der nu vises udspecificerede daglige omkostninger for hele din konto inden for et bestemt tidsrum i rapporten.

Sådan tilpasser du rapporten

Ligesom det er tilfældet med andre rapporter på din Google Ads-konto, kan du tilpasse din rapport på følgende måder:

• Juster datointervallet: Klik på datointervallet øverst til højre på siden.
  • Omarranger kolonner:
    • Klik på Rediger kolonner for at føje kolonner til tabellen. Vælg mellem de tilgængelige metrics og dimensioner til højre, og føj dem til din rapport ved at klikke på plusikonet.
    • Hvis du vil fjerne kolonner fra tabellen: Klik på den kolonne, du vil fjerne, på tabelmenuen under sektionen "Kolonne", og klik på Slet.
    • Hvis du vil ændre en kolonnes størrelse: Klik på kolonneoverskriftens kant, og trække den til højre eller venstre. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer og fjerner kolonner.
  • Sortér data: Hvis du vil sortere dataene i tabellen, skal du klikke på overskriften for den kolonne, hvor dataene skal sorteres. Hvis du vil sortere i omvendt rækkefølge, skal du klikke på samme overskrift igen.
  • Få dataene vist i tabelform eller som et cirkeldiagram, linjediagram, søjlediagram eller punktdiagram: Du kan skifte fra én mulighed til en anden ved at klikke på rullemenuen Tabel i tabelmenuen til højre og vælge den ønskede mulighed.
  • Eksportér dataene som en CSV-, Excel- eller PDF-fil eller i et andet format: Klik på downloadknappen øverst til højre.