Redigera en appkampanj för engagemang

Efter att du har börjat köra en appkampanj för engagemang kanske du vill finjustera den. I denna artikel beskriver vi hur du gör ändringar i din kampanj.

Innan du börjar

Skapa en appkampanj för engagemang om du inte redan har gjort det.

Obs! Anvisningarna nedan är en del av den nya Google Ads-användarupplevelsen. Om du vill använda den tidigare designen klickar du på ikonen Utseende och väljer Använd tidigare design. Om du fortfarande använder den tidigare versionen av Google Ads kan du titta på snabbguiden eller använda sökfältet i navigeringspanelen högst upp i Google Ads för att hitta sidan du söker.

Anvisningar

1. Klicka på ikonen Kampanjer Campaigns Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på rullgardinsmenyn Kampanjer i avsnittsmenyn.
  3. Klicka på Kampanjer.
  4. Leta reda på den appkampanj för engagemang som du vill redigera.
    • Så här redigerar du kampanjens annonsgrupper, målgrupper, inställningar eller platser:
      1. Klicka på den kampanj som du vill redigera.
      2. Navigera till sidan Annonsgrupper, Målgrupper, Inställningar eller Platser.
        • Sidan Målgrupper och Platser finns på rullgardinsmenyn Målgrupper, sökord och innehåll.
      3. Gör önskade ändringar.
    • Så här kopierar du, klistrar in, aktiverar, pausar eller tar bort en kampanj, skapar en automatisk regel eller ändrar kampanjens budstrategi eller inriktning:
      1. Markera kryssrutan till vänster om kampanjen du vill redigera.
      2. Klicka på rullgardinsmenyn Redigera och välj Kopiera, Klistra in, Aktivera, Pausa, Ta bort, Ändra budgetar, Ändra budstrategi, Skapa en automatisk regel eller Redigera inriktning.
      3. Gör önskade ändringar.
  5. Klicka på Spara.