Een app-campagne voor engagement bewerken

Zodra u een app-campagne voor engagement heeft lopen, wilt u deze misschien verder afstellen. In dit artikel wordt beschreven hoe u wijzigingen in uw campagne kunt aanbrengen.

Voordat u begint

Als u dat nog niet heeft gedaan, kunt u eerst een app-campagne voor engagement maken.

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.

Instructies

1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het gedeeltemenu op het dropdownmenu Campagnes.
  3. Klik op Campagnes.
  4. Zoek de app-campagne voor engagement die u wilt bewerken.
    • De advertentiegroepen, doelgroepen, instellingen of locaties van uw campagne bewerken:
      1. Klik op de naam van de campagne die u wilt bewerken.
      2. Ga naar de pagina Advertentiegroepen, Doelgroepen, Instellingen of Locaties.
        • U vindt de pagina's Doelgroepen en Locaties in het dropdownmenu Doelgroepen, zoekwoorden en content.
      3. Breng de gewenste wijzigingen aan.
    • Een campagne kopiëren, plakken, inschakelen, onderbreken of verwijderen, een geautomatiseerde regel maken of het budget, de biedstrategie of targeting van een campagne wijzigen:
      1. Vink het vakje aan links van de campagne die u wilt bewerken.
      2. Klik op het dropdownmenu Bewerken en selecteer Kopiëren, Plakken, Inschakelen, Onderbreken, Verwijderen, Budgetten wijzigen, Biedstrategie wijzigen, Een geautomatiseerde regel maken of Targeting bewerken.
      3. Breng de gewenste wijzigingen aan.
  5. Klik op Opslaan.