Brug Effektivitetsplanlægger til at oprette og redigere en plan

Med værktøjet Effektivitetsplanlægger kan du oprette planer for annonceringsudgifter og se, hvilken indvirkning ændringer af kampagner kan have på vigtige metrics og den samlede effektivitet.

Med dette værktøj får du altid vist den bedste mulighed for din plan takket være modellering af den optimale budgetfordeling på tværs af dine kampagner.

Bemærk! Effektivitetsplanlægger er tilgængelig til søge-, Shopping-, display-, app- og videokampagner samt lokale kampagner og kampagner af typen "Maksimal effektivitet".

Vejledning

Opret en plan

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Planlægning i sekstionsmenuen.
  3. Klik på Effektivitetsplanlægger.
  4. Klik på Opret en plan og derefter på Fortsæt.
    • Hvis du allerede har oprettet en plan, kan du klikke på plusknappen for at oprette en ny plan.
  5. Vælg de kampagner, som du gerne vil have med i din plan.
    • Det anbefales, at du vælger kampagner med samme mål. Effektivitetsplanlægger virker bedst ved at skifte budgetterne for flere kampagner og optimere til de kampagner, der forventes at give et højere investeringsafkast.
    • Der kan ikke udarbejdes prognoser for kampagner, som ikke opfylder kravene. Du kan vælge at ekskludere disse kampagner fra din prognose, men du kan også vælge at inkludere dem ved at tilføje omkostninger og konverteringsbeløb for historisk effektivitet inden for et valgt datointerval.
    • Hvis du planlægger at køre Shopping-kampagner og har flere Merchant Center-konti, skal du vælge én Merchant Center-konto for at filtrere efter kampagner på den pågældende konto.
  6. Klik på Næste.
  7. Angiv datointervallet og den vigtigste metric, du vil have vist resultater for (f.eks. klik, konverteringer eller konverteringsværdi).
  8. Valgfrit: Angiv et mål for din plan (f.eks. udgifter, eksponeringer eller pris pr. anskaffelse). Når du angiver et mål, kan Effektivitetsplanlægger flytte rundt på dine potentielle udgifter for at hjælpe dig med at nå målet.
  9. Klik på Fortsæt for at komme til prognosesiden for din plan.

Kladde til plan

Når du har oprettet en plan, kommer du til siden "Kladde til plan", hvor du kan få et overblik over din plan. Foretag ændringer af dit forbrug for at se, hvilken indvirkning det kan have på dine kampagners effektivitet.

Bemærk! Du kan bruge Effektivitetsplanlægger til at få prognoser, men der foretages ikke automatisk ændringer på din Google Ads-konto.

Rediger en plan

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Planlægning i sekstionsmenuen.
  3. Klik på Effektivitetsplanlægger.
  4. Klik på en plan, og foretag de relevante ændringer.

Dine ændringer gemmes automatisk.

Fjern en plan

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Planlægning i sekstionsmenuen.
  3. Klik på Effektivitetsplanlægger.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for den plan, du vil fjerne.
  5. Klik på Fjern plan.
  6. Klik på Fjern for at fjerne din plan permanent.

I denne vejledning får du flere oplysninger om de strategier, der er tilgængelige via Effektivitetsplanlægger, og om, hvordan du bruger dem i forbindelse med administration og implementering af din plan.