Bruk Google Ads API med hotellkampanjer

Hotellkampanjer i Google Ads bruker nye Google Ads API til resultatrapportering og administrering av bud, budsjetter, kampanjer.

I denne artikkelen viser vi hvordan du får tilgang til Google Ads API.

Før du begynner

utviklernettstedet for Google Ads API kan du få innsikt i hvordan API-et fungerer. Der finner du blant annet en hurtigstartveiledning. Du kan også se hvordan API-et fungerer for hotellkampanjer.

Få tilgang til Google Ads API for hotellkampanjer

Hvis du allerede bruker Google Ads API: Da har du allerede et utviklertoken med tilgang til Google Ads API. Du kan begynne å bruke betaversjonen av Google Ads API for hotellkampanjer. Finn ut mer om betaversjonen av Google Ads API for hotellkampanjer

Hvis du ikke allerede bruker Google Ads API: Før du kan få tilgang til Google Ads API, må du etablere en Google Ads-kontostruktur, deriblant en managerkonto og administrerte kontoer.

Få tilgang til Google Ads API

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din. Finn ut hvordan du oppretter managerkontoer
  2. Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon] i Google Ads-grensesnittet, og velg API-senter under «Konfigurasjon» for å be om et utviklertoken.
    • Linken til API-senteret vises bare hvis du er logget på en managerkonto.
  3. Bruk dette skjemaet – og oppgi informasjonen nedenfor – for å be om tilgang til Google Ads API:
    • Oppgi ID-en for managerkontoen.
    • Oppgi de siste fire tegnene i utviklertokenet som genereres når du har fylt ut skjemaet for API-senteret.
    • Type problem: Oppgi «Annet».
    • Beskrivelse: Oppgi at du er «Hotellannonsepartner», og beskriv problemet.

Du får en bekreftelse via e-post om at du har fått tilgang til Google Ads API. Hvis du har spørsmål angående søknadsprosessen, kan du kontakte oss.

Bruk Google Ads API med hotellkampanjer

Ta en titt på oversikten over hotellannonser for å finne ut hvordan du utføre vanlige oppgaver med Google Ads API, for eksempel det å opprette og endre bud, kampanjer, hotellgrupper og annonsegrupper.

Hvis en annonsegruppe ikke er tilknyttet noen annonser, må kundene bruke Google Ads API og opprette en annonse i hotellannonsegruppen for å løse problemet.
Hvis du trenger hjelp med linkene til bestillingssiden, kan du kontakte oss eller be om å få chatte med en brukerstøttespesialist.