Google Ads APIn käyttäminen Hotellikampanjoissa

Google Adsin Hotellikampanjoiden tulosraportoinnissa, budjeteissa, hintatarjouksissa ja kampanjanhallinnassa käytetään uutta Google Ads APIa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka saat pääsyoikeuden Google Ads APIin.

Ennen kuin aloitat

Tutustumalla Google Ads APIa käsittelevään kehittäjien sivustoon saat käsityksen siitä, miten sovellusliittymä toimii. Sivustolla on myös pika-aloitusopas sekä tietoa siitä, miten sovellusliittymä toimii Hotellikampanjoissa.

Google Ads APIn pääsyoikeuksien saaminen Hotellikampanjoita varten

Jos käytät jo Google Ads APIa: Sinulla on jo kehittäjätunnus, jolla on pääsyoikeus Google Ads APIin. Voit aloittaa Google Ads APIn betaversion käyttämisen Hotellikampanjoissa. Lue Google Ads APIn betaversion käyttämisestä Hotellikampanjoissa

Jos et vielä käytä Google Ads APIa: Ennen kuin voit saada pääsyoikeudet Google Ads APIin, sinun on luotava Google Ads ‑tilirakenne (hallinnoijan tili ja hallinnoidut tilit).

Google Ads APIn pääsyoikeuksien saaminen

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi. Katso ohjeet hallinnoijan tilin luomiseen.
  2. Voit pyytää kehittäjätunnusta klikkaamalla Google Adsin käyttöliittymästä työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitsemalla Asetukset-kohdasta API-keskus.
    • Näet linkin API-keskukseen vain, jos olet kirjautunut hallinnoijan tilille.
  3. Voit pyytää pääsyoikeutta Google Ads APIin tällä lomakkeella. Lisää seuraavat tiedot:
    • Hallinnoijan tilin tunnus
    • API-keskukseen liittyvän lomakkeen täyttämisen jälkeen luodun kehittäjätunnuksen neljä viimeistä merkkiä
    • Ongelman tyyppi: Other
    • Kuvaus: Ilmoita, että olet "Hotel Ads Partner", kuvaile ongelmaa.

Kun sinulle on myönnetty pääsyoikeus Google Ads APIin, saat vahvistussähköpostin. Jos sinulla on kysyttävää hakuprosessista, ota meihin yhteyttä.

Google Ads APIn käyttäminen Hotellikampanjoissa

Lue Hotellimainosten yleiskatsauksesta, mitä voit tehdä Google Ads APIssa, esimerkiksi luoda ja muokata kampanjoita, mainosryhmiä, hotelliryhmiä ja hintatarjouksia.

Siinä tapauksessa, että mainosryhmään ei liity mainoksia, asiakkaiden on käytettävä Google Ads APIa ja luotava Hotellimainosryhmän mainos ongelman ratkaisemiseksi.
Jos tarvitset tukea varauslinkkien käytössä, ota yhteyttä meihin tai lähetä chat-pyyntö tukiasiantuntijallemme.