Brug Google Ads API til hotelkampagner

Hotelkampagner i Google Ads bruger den nye Google Ads API til effektivitetsrapportering, budgetter, bud og kampagnestyring.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du får adgang til Google Ads API.

Før du begynder

Brug udviklerwebsitet for Google Ads API til at forstå, hvordan API'en fungerer, inklusive en startguide. Du kan også se, hvordan API'en fungerer for hotelkampagner.

Få adgang til Google Ads API til hotelkampagner

Hvis du allerede bruger Google Ads API: Du har allerede et udviklertoken med adgang til Google Ads API. Du kan begynde at bruge betaversionen af Google Ads API til hotelkampagner. Få flere oplysninger om betaversionen af Google Ads API til hotelkampagner

Hvis du ikke bruger Google Ads API: Før du kan få adgang til Google Ads API, skal du oprette strukturen på din Google Ads-konto, inklusive en managerkonto og managerstyrede konti.

Få adgang til Google Ads API

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto. Få oplysninger om, hvordan du opretter en managerkonto
  2. I Google Ads-grænsefladen skal du klikke på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] og vælge API-center under "Konfiguration" for at anmode om et udviklertoken.
    • Linket til API-center vises kun, hvis du er logget ind på en managerkonto.
  3. Brug denne formular til at anmode om adgang til Google Ads API med følgende oplysninger:
    • Managerkonto-id
    • De sidste fire tegn i udviklertokenet, der genereres efter færdiggørelsen af formularen i API-center
    • Problemtype: Andet
    • Beskrivelse: Angiv, at du er "Hotelannoncepartner", og beskriv dit problem

Du modtager en bekræftelsesmail, når du har fået adgang til Google Ads API. Hvis du har spørgsmål til ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte os.

Brug Google Ads API til hotelkampagner

Læs oversigten over Hotelannoncer for at få oplysninger om, hvordan du udfører almindelige opgaver med Google Ads API, f.eks. hvordan du opretter og ændrer kampagner, annoncegrupper, hotelgrupper og bud.

Hvis en annoncegruppe ikke har nogen tilknyttede annoncer, skal kunderne bruge Google Ads API og oprette en hotelannonce i en annoncegruppe for at løse problemet.
Hvis du har behov for hjælp til dine bookinglinks, kan du kontakte os eller anmode om en chat med en supportspecialist.