Målkostnad per tusende visning (mål-CPM): definisjon

Dette er en måte å by på der du angir det gjennomsnittlige beløpet du er villig til å betale per tusende visning av annonsen din (dette beløpet er «mål-CPM»-budet ditt). Vi optimaliserer budene dine basert på mål-CPM-verdien du angir, slik at du skal få så stor unik rekkevidde som mulig. Noen visninger kan koste mer eller mindre enn mål-CPM-budet ditt, men totalt sett forsøker Google Ads å holde gjennomsnittlig CPM for kampanjen din lik eller lavere enn mål-CPM-budet du angir.

Målkostnad per tusende visning er tilgjengelig for videokampanjer i Google Ads. I sekvenskampanjer med videoannonser optimaliserer mål-CPM-budet for sekvensfullføringer (dvs. at mål-CPM-budet optimaliseres for at flest mulig brukere skal se hele sekvensen) i stedet for unik rekkevidde.