Målpris pr. tusinde eksponeringer, eller mål-CPM (target CPM, target cost per thousand impressions): Definition

En måde at byde på, hvor du angiver, hvor meget du i gennemsnit er villig til at betale hver tusinde gange, din annonce vises (dette beløb er dit mål-CPM). Vi optimerer bud ved hjælp af din mål-CPM (tCPM) for at hjælpe dig med at opnå så meget unik rækkevidde som muligt. Nogle eksponeringer kan koste mere eller mindre end din mål-CPM, men Google Ads forsøger at holde den gennemsnitlige CPM for din kampagne på et niveau, der er lig med eller lavere end den mål-CPM, du har angivet.

Målpris pr. tusinde eksponeringer er tilgængelig til videokampagner i Google Ads. Hvis der er tale om seriekampagner med videoannoncer, optimeres der med mål-CPM til fuldførelse af serien (dvs. at der optimeres for at maksimere antallet af brugere, der ser hele sekvensen) i stedet for unik rækkevidde.