Slim bieden voor zoekpartners

25 september 2018

Zoekpartners zijn sites die samenwerken met Google om advertenties weer te geven op pagina's met zoekresultaten, op sitedirectorypagina's of op andere pagina's die zijn gerelateerd aan de zoekopdracht van een gebruiker.

Voorheen werd Laagste-prijsbepaling gebruikt om handmatige biedingen voor zoekpartners te genereren. Vanaf nu kunt u voor sites van zoekpartners Slim bieden gebruiken als u conversies bijhouden heeft ingesteld. Met Slim bieden kunt u de prestaties verbeteren, doordat een breder scala aan contextuele signalen wordt gebruikt om biedingen voor elke veiling te optimaliseren.

Slim bieden maximaliseert het aantal conversies bij zoekpartners tegen vergelijkbare kosten per conversie als Google Zoeken. Als uw kosten per conversie in Google Zoeken bijvoorbeeld $ 50 zijn, maar u lagere conversiepercentages heeft op partnersites, kan Slim bieden lagere biedingen instellen om u te helpen $ 50 kosten per conversie te behalen. Als u van een zoekpartnersite echter een beter conversiepercentage krijgt, kan Slim bieden uw bod verhogen om meer verkeer en conversies van die site te genereren tegen $ 50 kosten per conversie die u ontvangt op Google Zoeken.

Geplaatst door Josh Moser, Product Manager, Google Ads