Sobre els objectius de conversió específics de la campanya

Aquest article explica com podeu gestionar els objectius de conversió específics de la campanya a les vostres campanyes de Google Ads.

L'opció de configuració d'objectius específics de la campanya us permet substituir els objectius predeterminats del compte i especificar els objectius de què voleu fer un seguiment als informes de conversions i que voleu utilitzar per fer ofertes en una campanya concreta.

Com funciona

Els objectius predeterminats del compte s'han de poder aplicar a la majoria de campanyes, però pot ser que hi hagi casos en què preferiu tenir un control més granular sobre els objectius de conversió que s'utilitzen per fer ofertes i generar informes en una campanya.

Exemple

Suposem que veneu calçat al vostre lloc web i que teniu dues accions de conversió diferents a l'objectiu predeterminat del compte, una per fer un seguiment de les accions d'afegir articles al carretó i una altra per fer un seguiment de les compres de sabates. En el cas de la campanya que només se centra en la venda de sabates, us recomanem que utilitzeu l'opció de configuració de conversions específiques de la campanya a fi d'incloure només les compres de sabates. D'aquesta manera, la campanya només pot optimitzar l'acció de conversió més rellevant.

Nota: si hi ha diverses accions de conversió que no tenen la mateixa importància per a la vostra empresa, en lloc d'utilitzar l'opció de configuració de conversions al nivell de campanya, registreu totes les accions de conversió al nivell de compte i utilitzeu les estratègies d'ofertes ROAS objectiu o Maximització del valor de conversió amb diferents valors assignats a cada acció per tal d'optimitzar les accions de manera eficaç sense cap pèrdua de dades.

També us recomanem que utilitzeu tots els objectius del nivell de compte, ja que els canvis que feu en aquests objectius no s'aplicaran a les campanyes que no utilitzin estrictament objectius del nivell de compte.

Quan apliqueu objectius específics de la campanya, podeu utilitzar els objectius estàndard que Google proporciona o bé crear un objectiu totalment personalitzat.

Objectius estàndard

Podeu triar quins objectius de conversió estàndard voleu aplicar a una campanya concreta. Podeu personalitzar els objectius estàndard que voleu aplicar a una campanya concreta mitjançant l'opció de configuració d'objectius específics de la campanya. Per exemple, pot ser que hàgiu definit tant "Compres" com "Afegir al carretó" com a objectius predeterminats del compte, però que només vulgueu mesurar l'objectiu "Compres" d'una de les vostres campanyes.

Objectius personalitzats

Si cap dels objectius estàndard del compte no dona resposta a les vostres necessitats exactes, podeu crear-ne un de personalitzat per aplicar-lo a una campanya concreta. Els objectius personalitzats poden incloure qualsevol combinació d'accions de conversió principals i secundàries. Podeu fer servir els objectius personalitzats en situacions excepcionals en què no tingueu un objectiu publicitari estàndard.

Si voleu, podeu aplicar una combinació d'objectius personalitzats i d'objectius estàndard a la campanya. Recordeu que només podeu utilitzar un objectiu personalitzat per campanya.

En general, és millor que feu servir els objectius predeterminats del compte en totes les campanyes en lloc de crear objectius específics de la campanya, ja que d'aquesta manera les campanyes poden aprendre les unes de les altres, cosa que al seu torn pot millorar les ofertes.

Per exemple, podeu crear un objectiu personalitzat amb una acció de conversió principal provinent de l'objectiu de conversió "Compres" i una acció de conversió secundària provinent de l'objectiu de conversió "Enviar un formulari de contactes". Si apliqueu l'objectiu personalitzat a una campanya, la campanya s'optimitzarà per a totes dues accions de conversió.

Nota: totes les accions de conversió incloses en un objectiu personalitzat s'utilitzen per generar informes i per fer ofertes, independentment de si s'han definit com a objectiu "principal" o "secundari". Més informació sobre els objectius principals i secundaris

Utilitzar l'opció de configuració de conversions amb Smart Bidding

Les estratègies de Smart Bidding, incloses les estratègies d'ofertes Cost per acció (CPA) objectiu i ROAS objectiu, només tenen en compte les conversions registrades a la columna "Conversions" quan s'optimitzen segons el vostre objectiu. Els models d'ofertes de la IA de Google necessiten temps per adaptar-se a qualsevol canvi que feu a la configuració de les conversions. Això s'aplica tant al nivell de compte com al nivell de campanya. Per tant, si decidiu canviar els objectius de conversió al nivell de campanya mitjançant l'opció de configuració Conversions (cerca) o l'opció de configuració Objectius de conversió (compres), haureu d'actualitzar els objectius de segmentació de manera gradual al llarg del temps a mesura que els models d'ofertes s'ajustin a les dades de conversió que s'hagin registrat recentment. En cas contrari, pot ser que vegeu fluctuacions no desitjades en la despesa. Recordeu que les campanyes intel·ligents només optimitzen un conjunt d'objectius més petit.

El tipus de conversió Visites a la botiga es diferencia dels altres tipus de conversió en el fet que Smart Bidding reacciona immediatament quan afegiu o traieu l'objectiu de conversió de visita a la botiga. Per tant, us recomanem que actualitzeu els vostres objectius de segmentació tan bon punt tragueu el tipus de conversió Visites a la botiga de la columna "Conversions" o l'hi afegiu.

Exemple: al nivell de compte, incloeu a la columna "Conversions" les compres que tenen un cost per acció (CPA) històric de 100 EUR. Decidiu que a la columna "Conversions" hi voleu incloure els registres (que són una acció més freqüent dels usuaris i, per tant, tenen un CPA inferior) d'una campanya concreta en comptes de les compres. Quan canvieu l'opció de configuració de conversions al nivell de campanya per incloure a la columna "Conversions" només els registres en lloc de definir immediatament un CPA objectiu molt inferior, haureu d'ajustar el CPA objectiu de manera gradual al llarg del temps per mantenir la despesa de la campanya més o menys estable.

Crear objectius de conversió específics de la campanya

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Per aplicar objectius de conversió específics de la campanya:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes i seleccioneu la campanya a la qual vulgueu afegir objectius de conversió.
  4. Feu clic a la pestanya Configuració.
  5. Al menú de configuració, feu clic al menú desplegable Objectius.
  6. Feu clic a Utilitza la configuració dels objectius específics de la campanya.
  7. Seleccioneu els objectius de conversió que vulgueu.
  8. Feu clic a Desa.

També podeu modificar de manera massiva l'opció de configuració de conversions específiques de la campanya a la taula "Campanyes":

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes i aneu a la taula Campanyes .
  4. Seleccioneu les campanyes per a les quals voleu modificar l'opció de configuració de conversions específiques de la campanya.
  5. Feu clic a Edita.
  6. Al menú desplegable, seleccioneu Actualitza els objectius de conversió.

A fi de veure ràpidament els objectius de conversió de totes les campanyes, podeu afegir la columna "Objectius de conversió" a la taula "Campanyes":

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Feu clic a la icona "Columnes" Una foto de la icona de columnes de Google Ads.
  5. Feu clic a Modifica les columnes.
  6. Feu clic a Atributs.
  7. Seleccioneu Objectius de conversió.
  8. Feu clic a Aplica.

Per crear un objectiu personalitzat:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Resum.
  4. Al resum de conversions, desplaceu-vos fins al final de la pàgina i feu clic a la secció Objectius personalitzats per desplegar-la.
  5. Feu clic a Afegeix un objectiu personalitzat.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now