Hyväksyttävä (kaikki sijainnit rajoitettu): Määritelmä

Tämä tila määritetään mainoksille, jotka ovat Googlen käytäntöjen mukaisia mutta joita ei voida käytäntörajoitusten ja kohdistusasetusten vuoksi näyttää kohdistusalueillasi. Mainos voidaan kuitenkin näyttää käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneita kohdistusalueistasi.

Mainoksen tilaksi merkitään "Hyväksyttävä (rajoitettu kaikissa sijainneissa)", jos tietyt Google Ads ‑käytännöt (kuten alkoholia, tekijänoikeuksia, rahapelejä, terveydenhoitoa tai tavaramerkkejä koskevat käytännöt) estävät mainoksen näkymisen kohdistusalueillasi.

Esimerkki:

• Google Ads ‑käytännön mukaan alkoholin myyntiä ei saa mainostaa maissa, joita ei ole ilmoitettu alkoholia koskevan käytännön sivulla. Jos alkoholin myyntiä edistävä mainos on kohdistettu maahan, jota ei ole mainittu kyseisellä sivulla, mainoksen tilana näkyy "Hyväksyttävä (rajoitettu kaikissa sijainneissa)".

Mitä voit tehdä?

Voit kokeilla seuraavia keinoja:

• Jos haluat mainoksen näkyvän kohdistusalueillasi, korjaa mainos kohdistusalueesi käytäntövaatimusten mukaiseksi.

• Muokkaa kampanjasi sijaintiasetuksia siten, että mainonta kohdistetaan sallittuihin sijainteihin.

• Kokeile verrata aluekohdistusvaihtoehtoja, jotta löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Jos et esimerkiksi halua mainostesi näkyvän määrittämiesi kohdistusalueiden ulkopuolella oleville käyttäjille, muista valita kohdistusasetukseksi Kohdistusalueillasi olevat käyttäjät kampanjasi Sijainnit-asetuksista.

Voit milloin tahansa keskeyttää mainoksen, kun teet mainokseesi tarvittavia korjauksia.