Godkendt (begrænset på alle steder)

Denne status gives til annoncer, der overholder vores politikker, men ikke kan køre på dine målrettede steder på grund af politikrelaterede begrænsninger og målretningsindstillinger. Annoncen kan dog vises til personer, der er interesserede i dine målrettede steder.

En annonce får statussen "Godkendt (begrænset på alle steder)", når Google Ads-politikker (eksempelvis politikkerne vedrørende alkohol, ophavsret, hasardspil, sundhedsvæsen og varemærker) forhindrer, at bestemte typer annoncer bliver vist på dine målrettede steder.

Hvad du kan gøre

Her er nogle ting, som du kan gøre:

• Hvis annoncen skal køre på dine målrettede steder, skal du løse problemerne med annoncen, så den overholder kravene i politikken for dit målrettede sted.

• Tilpas din kampagnes placeringsindstillinger for at målrette mod tilladte steder.

• Prøv at sammenligne dine indstillinger for geografisk målretning for at finde den, der virker for dig. Hvis du f.eks. ikke ønsker at få dine annoncer vist til personer uden for dine målrettede steder, skal du sørge for at målrette mod Personer, der befinder sig på dine målrettede steder under indstillingen "Steder" i din kampagne.

Du kan altid vælge at sætte annoncen på pause, mens du gennemgår de trin, der er nødvendige for at løse problemerne med din annonce.

Få flere oplysninger