Kvalificeret (begrænset på alle lokationer): Definition

Denne status gives til annoncer, der overholder vores politikker, men ikke kan blive kørt på de lokationer, der målrettes mod, på grund af politikrelaterede begrænsninger og målretningsindstillinger. Annoncen kan dog blive vist for personer, der er interesserede i dine målrettede lokationer.

En annonce får statussen "Kvalificeret (begrænset på alle lokationer)", hvis det i henhold til Google Ads-politikkerne (eksempelvis politikkerne vedrørende alkohol, ophavsret, hasardspil, sundhedssektoren og varemærker) ikke er tilladt, at annoncer af den pågældende type bliver vist på de lokationer, der målrettes mod.

Eksempel:

• I henhold til Google Ads-politikken er det ikke tilladt at bruge annoncer til at promovere salg af alkohol i lande, som ikke er med på den liste, der vises på siden med vores politik vedrørende alkohol. Hvis en annonce, der bruges til at promovere salg af alkohol, er målrettet mod et land, som ikke er med på listen, får den markeringen "Kvalificeret (begrænset på alle lokationer)".

Hvad kan du gøre?

Her er nogle ting, som du kan gøre:

• Hvis annoncen skal køres på de lokationer, der målrettes mod, skal du løse problemerne med annoncen, så den overholder kravene i de relevante politikker.

• Juster lokationsindstillingerne for din kampagne, så der målrettes mod tilladte lokationer.

• Prøv at sammenligne dine indstillinger for geografisk målretning for at finde den, der virker for dig. Hvis du eksempelvis ikke vil have, at dine annoncer bliver vist for personer, som ikke befinder sig på de lokationer, der målrettes mod, skal du sørge for at vælge målretningsindstillingen Personer, der befinder sig på de lokationer, der målrettes mod under lokationsindstillingerne ("Lokationer") for din kampagne.

Du kan altid vælge at sætte annoncen på pause, mens du fuldfører den fremgangsmåde, der skal fuldføres for at løse problemerne med din annonce.

Få flere oplysninger