Apte (limitat en totes les ubicacions): definició

Estat que s'atorga als anuncis que compleixen les nostres polítiques però que no es poden publicar a les ubicacions de segmentació a causa de la configuració de segmentació i de restriccions de les polítiques. Tot i això, l'anunci sí que es pot mostrar a les persones interessades en les vostres ubicacions de segmentació.

Un anunci es marca com a "Apte (limitat en totes les ubicacions)" quan les polítiques de Google Ads (com ara la d'alcohol, de drets d'autor, d'apostes, d'assistència sanitària i medicaments i de marques comercials, que en són exemples comuns) impedeixen que determinats tipus d'anuncis es mostrin en unes regions, a unes edats o en uns dispositius concrets.

Per exemple:

• La política de Google Ads no permet els anuncis que promocionen la venda d'alcohol als països que no figuren a la pàgina de la nostra política d'alcohol. Si un anunci que promociona la venda d'alcohol s'orienta a un país que no figura a la llista, es marcarà com a Apte (limitat en totes les ubicacions).

Què podeu fer

A continuació us indiquem els passos que podeu seguir:

• Si voleu que l'anunci es publiqui a les vostres ubicacions de segmentació, corregiu-lo a fi que compleixi els requisits de les polítiques per a les ubicacions en qüestió.

• Ajusteu la configuració d'ubicació de la campanya per orientar-la a les ubicacions permeses.

• Proveu de comparar les opcions de segmentació per ubicació per trobar la que us funcioni millor. Per exemple, si no voleu que els anuncis es mostrin als usuaris fora de les vostres ubicacions de segmentació, assegureu-vos de segmentar pels usuaris que són a les vostres ubicacions de segmentació a les opcions de configuració "Ubicacions" de la campanya.

Sempre podeu posar l'anunci en pausa mentre seguiu els passos necessaris per corregir-lo.

Més informació

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda