Nieuwe opties voor bestemmingspaginaparameters beschikbaar in Google Ads

18 juli 2018

Onlangs hebben we twee wijzigingen doorgevoerd zodat u gemakkelijker parameters voor bestemmingspagina's kunt opgeven.

Het achtervoegsel voor de uiteindelijke URL is nu beschikbaar in Google Ads en het aantal beschikbare aangepaste parameters is uitgebreid van drie naar acht. Deze wijzigingen bieden u meer opties om parameters voor bestemmingspagina's op te geven. Dit is vooral handig voor accounts die gebruikmaken van trackingoplossingen van derden.

Achtervoegsel van uiteindelijke URL

Met deze toevoegingen ondersteunt Google Ads nu alle functies die nodig zijn om uw accounts te migreren naar parallelle tracking. De deadline voor de migratie is 30 oktober. Als u dit nog niet heeft gedaan, raden we u aan uw accounts nu te migreren naar parallelle tracking, zodat u direct gebruik kunt maken van de voordelen hiervan.

Let op: Zorg ervoor dat u Google Ads Editor 12.4 of hoger gebruikt. Als u een oudere versie gebruikt, kan dit leiden tot verwijdering van sommige van uw eerdere wijzigingen in URL- en parallelle tracking. Controleer welke versie van Google Ads Editor u gebruikt.