Sjekk optimaliseringspoengene dine

Optimaliseringspoengene dine sier noe om hvor gode resultater du er forventet å oppnå med Google Ads-kontoen din. Du kan enkelt dra nytte av Google Ads-kontoens maksimale potensiale ved å sjekke optimaliseringspoengene og følge de anbefalte anbefalingene som oppfyller forretningsmålene dine.

Følg veiledningen nedenfor for å finne ut hvordan du sjekker optimaliseringspoengene dine og hvordan du tar i bruk eller avviser en anbefaling. Finn ut mer om optimaliseringspoeng.

Veiledning

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Anbefalinger i sidemenyen til venstre.
    Merk: På siden som vises, ser du kontoens poeng og tilgjengelige anbefalinger i disse delene: «Alle anbefalinger», «Bud og budsjetter», «Annonser og utvidelser», «Nøkkelord og målretting» og «Reparasjoner».
  3. Hvis du vil filtrere anbefalinger fra en bestemt kategori, klikker du på kategorinavnet.
  4. Hvis du vil bruke en anbefaling, klikker du på Vis anbefaling under den, og deretter klikker du på Bruk.
    Merk: Alle anbefalingene viser en poengsumøkning, som indikerer den mulige poengsumforbedringen du kan oppnå ved å følge anbefalingen.
  5. Du kan velge å benytte deg av alle mulighetene av en bestemt type ved å klikke på Bruk alle på anbefalingskortet.
    Eksempel: Når du tar i bruk alt av en anbefalingstype med en poengsumøkning på 7 %, øker kontoens optimaliseringspoeng med 7 %, og anbefalingen blir merket som fullført.
  6. For å avvise en anbefaling, hold markøren over det øverste høyre hjørnet av et forslag, og klikk så på X for å avvise.
  7. For å avvise alle anbefalinger av en bestemt type, klikk på 3-punktsikonet 3 dot menu icon i anbefalingskortet, og klikk deretter på Slett alle .
Merk: Optimaliseringspoeng vises kun for aktive søkekampanjer. Optimaliseringsresultatet brukes ikke i forbindelse med kvalitetspoeng eller annonserangering.