Sjekk optimaliseringsresultatet ditt

Optimaliseringsresultatet ditt sier noe om hvor gode resultater du er forventet å oppnå med Google Ads-kontoen din. Du kan enkelt dra nytte av Google Ads-kontoens maksimale potensiale ved å sjekke optimaliseringsresultatet og følge de anbefalingene som oppfyller forretningsmålene dine.

Følg veiledningen nedenfor for å finne ut hvordan du sjekker optimaliseringsresultatet ditt og hvordan du tar i bruk eller avviser anbefalinger. Finn ut mer om optimaliseringspoeng.

Veiledning

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Anbefalinger på sidemenyen til venstre.
    Merk: På siden som vises, ser du kontoens poeng og tilgjengelige anbefalinger i disse delene: «Alle anbefalinger», «Budgivning og budsjetter», «Annonser og utvidelser», «Søkeord og målretting» og «Reparasjoner».
  3. Hvis du vil filtrere anbefalinger fra en bestemt kategori, klikker du på kategorinavnet.
  4. Hvis du vil bruke en anbefaling, klikker du på Vis anbefaling under den, og deretter klikker du på Bruk.
    Merk: Alle anbefalingene viser en poengsumøkning, som indikerer den mulige poengsumforbedringen du kan oppnå ved å følge anbefalingen.
  5. Du kan velge å benytte deg av alle mulighetene av en bestemt type ved å klikke på Bruk alle på anbefalingskortet.
    Eksempel: Når du tar i bruk alt av en anbefalingstype med en poengsumøkning på 7 %, øker kontoens optimaliseringsresultat med 7 %, og anbefalingen blir merket som fullført.
  6. For å avvise en anbefaling holder du markøren øverst til høyre over det aktuelle forslaget og klikker deretter på X for å avvise anbefalingen.
  7. For å avvise alle anbefalinger av en bestemt type klikker du på prikkeikonet 3 dot menu icon på anbefalingskortet og deretter på Avvis alle.
Merknad: Optimaliseringsresultatet vises bare for aktive søke- og Shopping-kampanjer. Optimaliseringsresultatet teller ikke opp mot kvalitetspoengene dine eller annonserangeringen din.