Tjek dit optimeringsresultat

Optimeringsresultatet er et estimat af, hvor effektive dine Google Ads-kontoindstillinger er. Du kan nemt udnytte din Google Ads-kontos potentiale ved at tjekke optimeringsresultatet og følge de viste anbefalinger med henblik på at nå dine forretningsmæssige mål.

Følg nedenstående vejledning for at finde ud af, hvordan du tjekker dit optimeringsresultat, og hvordan du anvender eller afviser en anbefaling. Få flere oplysninger om optimeringsresultatet

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Anbefalinger på sidemenuen til venstre.
    Bemærk! På den side, der vises, kan du se din kontos resultat og tilgængelige anbefalinger i disse sektioner: "Alle anbefalinger", "Budgivning og budgetter", "Annoncer og udvidelser", "Søgeord og målretning" og "Reparationer".
  3. Hvis du vil filtrere anbefalinger ud fra en bestemt kategori, kan du klikke på kategorinavnet.
  4. Hvis du vil anvende en anbefaling, skal du klikke på Vis anbefaling under den og derefter klikke på Anvend.
    Bemærk! Hver anbefaling viser en resultatstigning, der angiver den mulige resultatforbedring i forhold til anbefalingen.
  5. Klik på Anvend alle på anbefalingskortet for at anvende alle anbefalinger af en bestemt type.
    Eksempel: Hvis du anvender alle anbefalinger for en anbefalingstype med en resultatforbedring på 7 %, forbedres din kontos optimeringsresultat med 7 %, og anbefalingen markeres som fuldført.
  6. Hold markøren over det øverste højre hjørne af anbefalingen, og klik på X for at afvise en anbefaling.
  7. Klik på ikonet med tre prikker 3 dot menu icon på anbefalingskortet og derefter på Afvis alle for at afvise alle anbefalinger af en bestemt type.
Bemærk! Optimeringsresultatet vises kun for aktive søge-, display-, videoauktions- og Shopping-kampagner. Optimeringsresultatet bruges ikke til dit kvalitetsresultat. Kvalitetsresultatet er et diagnosticeringsværktøj, der har til formål at give dig en fornemmelse af, hvor god din annoncekvalitet er i sammenligning med andre annoncører. Begge resultater er beregnet til at give handlingsrettet feedback for at hjælpe med at forbedre effektiviteten af kampagner, men optimeringsresultatet giver et mere holistisk billede af din kontos tilstand.