Optimeringsresultat: definition

Ditt optimeringsresultat är en uppskattning av hur bra det borde gå för ditt Google Ads-konto utifrån dess inställningar. Du kan se ditt optimeringsresultat (i en skala från 1 % till 100 %) och tillgängliga rekommendationer på sidan Rekommendationer i ditt konto.

Obs!
Optimeringsresultat visas bara för aktiva sökkampanjer. Optimeringsresultatet används inte till kvalitetsresultatet eller annonsrankningen.