Optimeringsresultat: definition

Optimeringsresultatet är en uppskattning av hur bra det borde gå för ditt Google Ads-konto utifrån dess inställningar. Du kan se ditt optimeringsresultat (på en skala från 1 till 100 %) och tillgängliga rekommendationer på sidan Rekommendationer i ditt konto.

Obs!
Optimeringsresultat visas endast för aktiva sök- och Shopping-kampanjer. Optimeringsresultatet används inte för att beräkna kvalitetsresultat eller annonsrankning.