Optimaliseringspoeng: definisjon

Optimaliseringspoengene dine sier noe om hvor gode resultater du er forventet å oppnå med Google Ads-kontoen din. Du kan se optimaliseringspoengene dine (målt på en skala fra 1 % til 100 %) og tilgjengelige anbefalinger på Anbefalinger-siden på kontoen din.

Merk
Optimaliseringresultatet vises bare for aktive søke- og Shopping-kampanjer. Optimaliseringresultatet teller ikke opp mot kvalitetspoengene dine eller annonserangeringen din.