En definisjon av optimaliseringsresultat

Optimaliseringspoengene dine sier noe om hvor gode resultater du er forventet å oppnå med Google Ads-kontoen din. Optimaliseringspoeng går fra 0 % til 100 %, der 100 % betyr at kontoen kan nå sitt fulle potensial.

Sammen med poengsummen ser du en liste med anbefalinger som kan hjelpe deg med å optimalisere hver kampanje. Hver anbefaling viser hvor mye optimaliseringspoengene dine påvirkes (i prosent) når du tar i bruk denne anbefalingen. Hvis du bruker eller avviser disse anbefalingene, endres de totale optimaliseringspoengene for kontoen din. Optimaliseringresultatet er tilgjengelig på kampanje-, konto- og managerkontonivå.

Merk: Optimaliseringresultatet vises bare for aktive søke-, banner og Shopping-kampanjer. Optimaliseringsresultatet teller ikke opp mot kvalitetspoengene dine eller annonserangeringen din.