Puntuació d'optimització: definició

La puntuació d'optimització és un càlcul aproximat de fins a quin punt el vostre compte de Google Ads està ben configurat per obtenir un bon rendiment. Aquesta puntuació va del 0 al 100%, en què el 100% vol dir que el compte rendeix al màxim.

Juntament amb la puntuació, veureu una llista de recomanacions que us poden ajudar a optimitzar cada campanya. Cada recomanació mostra l'impacte (en percentatges) que tindrà en la puntuació d'optimització quan l'apliqueu. El fet d'aplicar o ignorar aquestes recomanacions fa que la puntuació d'optimització global del vostre compte canviï. La puntuació d'optimització està disponible als nivells de campanya, compte i compte de gestor.