Tietoja omien Display-mainosten lataamisesta

Google Display ‑verkosto sisältää yli kaksi miljoonaa verkkosivustoa, videota ja sovellusta, ja se auttaa sinua löytämään juuri oikean yleisön. Tämän artikkelin avulla voit selvittää, kannattaako sinun näyttää mainoksia Display-verkostossa omia kuvamainoksia lataamalla.

Edut

Mainostiedostopakettiin perustuvat mainokset luodaan Google Adsin ulkopuolella esimerkiksi Google Web Designer ‑työkalun avulla, ja ne voidaan ladata ZIP-, GIF-, JPG- tai PNG-tiedostona Google Adsiin.

Kun luot ja lataat omia kuvamainoksia, Display-verkoston kampanjoidesi mainosaineistot ovat täysin omassa hallinnassasi.

Google Ads tukee seuraavia mainostiedostopakettiin perustuvia mainostyyppejä: kuva (esim. GIF, JPG tai PNG), AMP-HTML ja HTML5.

Huom. Jos haluat tehdä muutoksia mainostiedostopakettiin perustuvaan aiemmin luotuun HTML5-mainokseen, sinun on ladattava se uudelleen uutena mainoksena, jolla on omat raporttinsa.

Mainostiedostopakettiin perustuvien mainosten edut

Kun luot omia mainoksia Google Web Designerilla, voit päättää täysin itse, miltä mainoksesi näyttävät. Voit parantaa näitä mainoksia tekemällä mallien avulla päätöksiä siitä, miten eri kuvia, tekstejä ja logoja kannattaa yhdistää. Jos haluat käyttää dynaamista uudelleenmarkkinointia, linkitä mainokset syötteeseen.

Voit myös tehdä mainostiedostopakettiin perustuvista HTML5-mainoksista responsiivisia määrittämällä, miten haluat mainosten muuttavan kokoaan Google Display ‑verkostossa. Lue lisää mainostiedostopakettiin perustuvien responsiivisten mainosten teknisistä tiedoista.

Huom. Mainostiedostopakettiin perustuvat mainokset luodaan Google Adsin ulkopuolella, joten niitä ei voida näyttää kaikkialla Display-verkoston mainosjakaumassa samaan tapaan kuin responsiivisia Display-mainoksia.

Google Web Designerin käyttäminen

Google Web Designerilla voi määrittää sääntöjä, joiden avulla mainostiedostopakettiin perustuvista HTML5-mainoksista voidaan tehdä responsiivisia. Tämä tarkoittaa, että Google näyttää mainoksiasi niin, että ne näyttävät hyvältä eri kokoisina ja eri kuvasuhteissa. Google voi esimerkiksi muokata mainostasi ja näyttää sen vaaka- tai pystysuuntaisena. Lue lisää Google Web Designerin käyttämisestä.