Om upload af dine egne displayannoncer

Formålet med Google Displaynetværket, som omfatter over to millioner websites, videoer og apps, er at hjælpe dig med at nå ud til den rette målgruppe. I denne artikel får du oplysninger, du kan bruge som en hjælp til at finde ud af, om upload af dine egne billedannoncer til Displaynetværket er den rette løsning for dig.

Fordele

Uploadannoncer oprettes uden for Google Ads, f.eks. ved hjælp af et værktøj som Google Web Designer, og kan uploades til Google Ads som en .zip-fil eller en fil i formatet GIF, JPG eller PNG.

Når du opretter og uploader dine egne billedannoncer, har du fuld kontrol over annoncematerialet til dine kampagner på Displaynetværket.

Google Ads understøtter følgende uploadannoncetyper: Billedannoncer (f.eks. GIF, JPG eller PNG), AMP HTML-annoncer og HTML5-annoncer.

Bemærk! Hvis du har behov for at redigere en allerede uploadet HTML5-annonce, skal du uploade den igen som en ny annonce med sit eget sæt rapporter.

Fordele ved uploadannoncer

Når du opretter dine egne annoncer i Google Web Designer, har du fuld kontrol over, hvordan annoncerne bliver vist. Du kan selv udvikle disse annoncer ved at bruge skabeloner til at finde ud af, hvordan de forskellige billeder, logoer og tekstversioner kombineres optimalt. Du kan linke disse annoncer til et feed til dynamisk remarketing.

Du kan også gøre HTML5-uploadannoncer responsive ved at angive, hvordan deres størrelse skal ændres på Google Displaynetværket. Få flere oplysninger om specifikationerne for responsive uploadannoncer

Bemærk! Da uploadannoncer oprettes uden for Google Ads, kan de – i modsætning til responsive displayannoncer – ikke vises i alle dele af beholdningen på Displaynetværket.

Brug af Google Web Designer

Du kan bruge Google Web Designer til at angive regler, som gør dine HTML5-uploadannoncer responsive, hvilket betyder, at Google justerer annoncernes størrelse og billedformat, alt efter hvor de skal vises (f.eks. så de vises i liggende eller stående format). Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Google Web Designer